Vapaat työpaikat

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tarjoaa mahtavia mahdollisuuksia niin henkilökohtaiseen kuin ammatilliseen kehitykseen?

Career

 

Me Philipsillä olemme panostaneet jo monien vuosien ajan kompetenssikehitykseen, sisäiseen rekrytointiin ja terveydenhuoltoon voidaksemme houkutella, kehittää ja pitää kyvykkäitä työntekijöitä.

 

Jos pidät haasteista, haluat mahdollisuuksia ohjata omaa uraasi ja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, olemme juuri oikea yritys sinulle!

 

Hakuprosessi

Philipsin Career Search -osassa voit nähdä kaikki ilmoitetut työpaikat maailmanlaajuisesti. Voit myös hakea vapaita paikkoja tietyssä maassa tai tietyltä alueelta. Voit myös rekisteröidä hakemuksesi tiettyyn työpaikkaan.

 

Ansioluettelosi tallennetaan rekrytointijärjestelmään ja se tulee rekrytointivastaaviemme näkyville Pohjoismaissa. Hakemuksesi käsitellään ja saat tiedon rekrytointiprosessin vaiheista heti, kun hakemuksestasi on tehty päätös. Pyrimme aina vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Parhaassa tapauksessa olet kandidaatti, joka pääsee haastatteluun rekrytointivastaavan, esimiehen ja mahdollisesti myös kollegojen kanssa. Saat täyttää myös henkilöprofiilianalyysin, jota käytetään keskustelun pohjana haastattelussa. Jollei sinua tällä kerralla valittaisikaan, toivomme, että pidät kotisivujamme silmällä. Seuraavalla kerralla juuri sinä saatat olla se, joka vastaa tarpeitamme parhaiten.

Ota yhteyttä halutessasi lisätietoja avoimista työpaikoista:

Helena Högberg

Pohjoismaiden rekrytointivastaava
Tel:  08 598 521 82   
Email:  helena.hogberg@philips.com