Consumer
Products

Philips noudattaa energiatehokkaita imureita koskevia uusia EU-määräyksiä

Uusi pölynimurien energiamerkintä.

Kaikki tiedot helposti saatavilla.
 

Euroopan Unioni on antanut kaksi direktiiviä, 665/2013 ja 666/2013, jotka vaikuttavat pölynimureiden ostamiseen ja Philipsin laitteiden valmistukseen.

 

Ensimmäinen direktiivi (666/2013):

Syyskuusta 2014 lähtien pölynimureiden enimmäisvirrankulutus on 1 600 wattia. Markkinoilla saa myydä vain pölynimureita, joiden

- syöttövirta on alle 1 600 wattia

- pölykeräysteho matoilta on vähintään 70 %

- pölykeräysteho kovilta lattiapinnoilta on vähintään 95%.

 

Toinen direktiivi (665/2013):

Syyskuusta 2014 lähtien pölynimureiden yhteydessä otetaan käyttöön vastaavat energiamerkinnät kuin jääkaapeissa, pesukoneissa tai televisioissa. Uusi energiamerkintä asettaa korkeammat tehovaatimukset kaikille pölynimurimalleille. Lisäksi merkinnän ansiosta pölynimureiden ominaisuuksia voi ostohetkellä verrata helpommin.

 

Energiamerkintä osoittaa laitteen energiatehokkuusluokan (nuoli merkinnän yläosassa) ja viisi muuta tehokkuusominaisuutta (merkinnän alaosassa). Arvot perustuvat standardimuotoisiin testeihin, jotka ovat kaikkien alan valmistajien käytössä.

1) ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA

Energiatehokkuusluokka osoittaa laitteen energiankulutuksen suhteessa sen puhdistustehoon kovilla lattiapinnoilla ja matoilla. Sen arvo osoitetaan nuolella asteikolla A–G. Asteikossa A merkitsee parasta luokkaa.

2) PÖLYPÄÄSTÖLUOKKA

Tämä arvo osoittaa laitteesta huoneeseen vapautuvan päästöilman laadun ja puhtauden ja on merkki suodatuksen laadusta. Arvo osoitetaan asteikolla A–G, jossa A merkitsee parasta luokkaa.

3) PUHDISTUSTEHO MATOILLA

Prosentuaalinen arvo osoittaa standardinmukaisessa testissä mitatun pölykeräystehon matoilla.

4) VUOSITTAINEN ENERGIANKULUTUS (kWh/vuosi)

Tämä viitteellinen arvo perustuu 50 imurointikertaan 87 m2:n kodissa. Todellinen kulutus määräytyy laitteen todellisen käytön mukaan.

5) ÄÄNENVOIMAKKUUS (dB)

Pölynimurin äänenvoimakkuus osoitetaan desibeleinä (dB).

 

 

6) PUHDISTUSTEHO KOVILLA LATTIAPINNOILLA

Prosentuaalinen arvo osoittaa standardinmukaisessa testissä mitatun pölykeräystehon puupinnoilla, joissa on halkeamia.

 

7) PUHDISTUSTEHO

Teho osoitetaan erikseen matoille ja koville lattiapinnoille asteikolla A–G, jossa A merkitsee parasta luokkaa.

Philipsin tuotteiden suorituskyky

 

Philips tukee kestävää kehitystä panostamalla innovaatioihin. Uudet Philips-pölynimurit on suunniteltu sekä energiatehokkaiksi että suorituskykyisiksi. Ne ovat osoitus siitä, että huippuluokan puhdistustulos voidaan saavuttaa myös vähemmällä teholla, mikä madaltaa kustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

 

Philipsin pölypussillisten pölynimurien (PerformerPro, PerformerActive, PowerLife) ja pölypussittomien pölynimurien (PowerPro, PowerPro Active, PowerPro Compact) energiatehokkaat versiot ovat puhdistusteholtaan huippuluokkaa, ja niiden energiatehokkuustulokset ovat luokkansa parhaita .

 

Huipputulokset ovat seurausta monista Philips Floor Care -innovaatioista:

Tehokas moottori


Uusissa Philipsin pölynimureissa käytetään kehittynyttä moottoritekniikkaa, joka mahdollistaa tehokkaamman ilmavirran ja pienemmän energiankulutuksen.  

Ilman ja pölyn tehokkaammat erottelutekniikat

AirflowMaxon Philipsin pölypussillisissa pölynimureissa käytettävä ainutlaatuinen tekniikka. Sen ansiosta pölypussi avautuu tasaisesti pussin täyttyessä ja puhdistustulos pysyy johdonmukaisena.PowerCyclone on puolestaan pölypussittomissa Philipsin pölynimureissa käytetty tekniikka, joka erottelee ilman ja pölyn tehokkaasti.

TriActive+- ja TriActiveMax-suuttimet

Mahdollisimman tehokkaaseen pölyn poistoon suunnitellut suuttimet, jotka on mukautettu energiatehokkaisiin laitteisiin sopiviksi.