Kodinhoitotuotteet
Philips Chef

Reseptejä.

Inspiraatiota ja vinkkejä

 

Philipsin keittiökoneita varten
thai-kalakakku

Kotiruoan taikaa

 

Me Philipsillä uskomme, että ruoka ja sen valmistustapa vaikuttavat merkittävästi ihmisten hyvinvointiin ja elämänlaatuun. Keittiökoneemme on suunniteltu tätä silmällä pitäen.

 

Pyrimme tarjoamaan ihmisille kaikkialla maailmassa mahdollisuuden nauttia kotiruoasta entistä useammin luomalla uudentyyppisiä, käytännöllisiä ja entistä toimivampia ratkaisuja, jotka innostavat kokkaamaan.

 

Keittiökoneillamme teet terveellisempää ja maukkaampaa ruokaa entistä kätevämmin!

Uusimmat Philips-reseptit  

Suosikkituotteeni  

SoupMaker

 

”Pidän keitoista todella paljon, sillä niihin voi lisätä paljon kasviksia. Philips SoupMakerin avulla keiton valmistaminen on todella helppoa – suosikkikeittoni, jossa on paljon kasviksia ja muita terveellisiä ainesosia, valmistuu 20 minuutissa. Keittojen lisäksi Philips SoupMakerilla voi valmistaa myös herkullista jugurttipohjaista jäätelöä tai smoothieita.”

Yleiskone

 

”Philips-yleiskone on todella kätevä apuri. Sillä voi vaivata taikinan tai vatkata kermavaahdon tai valkuaiset. Kaltaiseni innokas leipuri ei kerta kaikkiaan selviä ilman sitä. Lisäksi se sopii salaattitarpeiden pilkkomiseen, smoothieiden sekoittamiseen ja jopa lihan jauhamiseen.”

Airfryer

 

”Pidätkö friteeratusta kotiruoasta mutta kärsit friteerauksen haittapuolista? Epäterveellisyys, ikävä haju, puhdistamisen vaikeus… Philips Airfryer tarjoaa toimivan ratkaisun: se friteeraa ruoan entistä terveellisemmin ilman avulla. Airfryeria voi käyttää niin leipomiseen, grillaukseen kuin paahtamiseenkin, ja sillä voi valmistaa kerralla vaikka koko aterian. Tutustu parhaisiin Airfryer-resepteihini ja ylläty!”

Rekisteröi keittiökoneesi  

 

Kuule ensimmäisenä uusista tuotteista ja erikoistarjouksista ja kokeile ja arvioi uusimpia tuotteitamme ennen kuin ne tulevat markkinoille.

 

Rekisteröi Philips-tuotteesi

Philips Airfryer

Suosikkini Airfryer-lisätarvikkeista  

Lisätarvikkeet

Facebook

Philips Chef Facebook
Tykkää Philips Chefistä Facebookissa ja saat lisää vinkkejä ja reseptejä.

Airfryer-sov.

Philips Airfryer -sovellus

Philips Airfryer -sovelluksessa on yli 200 reseptiä, jotka inspiroivat kotikokkeja valmistamaan herkullisia ja terveellisiä aterioita joka päivä.

 

Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin.