vastajauhettua Himalajan suolaa ja pippuria maun mukaan
Marinadi:
200 g hunajaa
1 suuren sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja vastajauhettua pippuria
Ohjeet
1. Pilko täytteen vihannekset niin pieniksi paloiksi, että ne mahtuvat MultiChopper-koriin.
2. Pilko jokainen ainesosa erikseen pieniksi paloiksi XL Chopperin MultiChopper-korissa. Siirrä aineet kulhoon, sekoita joukkoon 2 rkl oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Täytä kana juuri ennen paistamista. Kanaa ei saa täyttää liian tiiviisti. Jos täytettä jää yli, voit paistaa sen öljytyssä vuoassa (170-asteisessa uunissa 30 minuuttia).
4. Kuumenna uuni 230 °C:een. Laita kana kuumaan uuniin ja paista 10 minuuttia.
5. Lämmitä hunaja ja sitruunamehu pannussa miedolla lämmöllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
6. Pienennä uunin lämpötila 175 °C:een. Voitele kana hunaja-sitruunamarinadilla ja paista kanaa vielä 1,5 tunnin ajan tai noin 20 minuuttia puolta kiloa kohti.
7. Voitele kanaa hunajamarinadilla puolen tunnin välein, kunnes marinadi loppuu.
8. Kana on valmis noin 1,5 tunnin paistamisen jälkeen.
9. Koristele hienonnetulla persiljalla.
Vinkki: Jos käytät lämpömittaria, kanan sisälämpötilan tulisi olla 77 °C rintapalan kohdalla ja 85 °C koiven kohdalla. Täytetyn kanan kypsentäminen voi kestää kauemmin. Jos sinulla ei ole lämpömittaria, kana on valmis, kun kanasta tihkuva neste on kirkasta eikä punertavaa.
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.