• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Valkosipuliciabatta mozzarellalla ja tuoreella pestolla

    Klassinen yhdistelmä

    Annoksia 4 p, Kypsennysaika 15 m

    Ainekset

    • 2 palloa (buffalo) mozzarellaa
    • 25 g Parmesanjuustoa, raastettu
    • 200 ml kylmäpuristettua oliiviöljyä
    • 2 valkosipulinkynttä, leikattu kahtia
    • 25 g pinjansiemeniä
    • 25 g tuoreita basilikanlehtiä
    • 1 limppu ciabattaa

    Ohjeet

    • Laita basilikan lehdet, pinjansiemenet ja yksi valkosipulinkynsi sauvasekoittimen pilkkojaan. Lisää 3 ruokalusikallista oliiviöljyä ja sekoita. Lisää hieman oliiviöljyä tarvittaessa oikeaa koostumusta varten. Lisää sitten juusto ja sekoita uudelleen.
    • Leikkaa ciabatta paksuiksi viipaleiksi ja grillaa, kunnes leipä on kullanruskeaa. Poista leipä uunista ja hiero loput valkosipulista lämpimään leipään. Laita leivän päälle mozzarellaviipaleita ja hieman pestoa. Tarjoile lämpimänä.
    • Valmistusaika 15 minuuttia.
    Valkosipuliciabatta Mozzarellalla Ja Tuoreella Pestolla | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.