Pölynimurit

  Miksi AirflowMax-tekniikka on niin tehokas?

   

  Innovatiivisen AirflowMax-tekniikkamme suunnittelu aloitettiin aivan pölynimurin ytimestä, nimittäin s-bag®-pölypussistamme. Pölypussin optimoidut tukikaaret pitävät pussin koko ajan avoimena, joten se täyttyy tasaisesti joka puolelta. Näin imuteho pysyy jatkuvasti parhaana mahdollisena.

  Huippuluokan kolmivaiheinen ilmansuodatus

  Miksi suodatus on niin tehokas?

   

  s-bag®-pölypussi: Suodatuksen ensimmäisessä vaiheessa s-bag®-pölypussimme suodattaa korkealaatuisista materiaaleista valmistettuihin kerroksiinsa pölyn ja allergeenit. Pölypussin huokoinen rakenne pitää ilmavirran koko ajan tasaisena ja imutehon parhaana mahdollisena.

   

  Moottorinsuojasuodatin: Suodatuksen toisessa vaiheessa seuraava suodatin vangitsee sisäänsä s-bag®-pölypussilta karanneen pölyn, mikä suojaa myös pölynimurin moottoria.

   

  HEPA13-suodatin*  Suodatuksen viimeinen vaihe on tehokas HEPA13-suodatin. Monissa pölynimureissa pöly kantautuu imurin poistoilman mukana takaisin huoneilmaan. HEPA13-suodattimemme vangitsee jopa 99,95 % hienojakoisimmastakin pölystä ja allergeeneista, kuten siitepölystä ja pölypunkeista.

  *Saatavilla tietyissä Performer- ja Performer Expert -malleissa

   

  Näytä tuotteet

  Pölynimuriemme ilmansuodatus on huippuluokkaa. Allergeenit ja mikroskooppisen pienet partikkelit suodatetaan kolmessa eri vaiheessa, joten imurin poistoilma on taatusti puhdasta ja pölytöntä. Olemmekin saaneet imureillemme European Centre for Allergy Research Foundationin (ECARF) myöntämän allergiasertifioinnin.

  Hygieeninen pölypussin hävitys: sulje käytön jälkeen ja laita roska-astiaan.

  Kun valitset Philipsin pölynimurin, jossa on s-bag®-pölypussi, on pölypussin hävittäminen helppoa ja hygieenistä. Liu'uta vain s-bag®-pölypussin suu tiukasti kiinni ja laita pussi roska-astiaan. Näin kaikki lika ja pöly pysyvät tiiviisti pussin sisällä ja kätesi puhtaina. Tämä helpottaa huomattavasti esimerkiksi lemmikinomistajien ja allergikkojen siivoustoimia.

  Ainutlaatuiset Philipsin TriActive-suuttimet

   

  Kolme puhdistustoimintoa samassa laitteessa

  TriActive-suutin

  Kun ostat minkä tahansa Performer Compact- tai PowerLife-pölynimurin, saat samalla TriActive-suuttimen.

  TriActive+-suutin

  + Sivuharjat

  Kun ostat Performer Active -pölynimurin, saat samalla TriActive-suuttimen.

  TriActiveMax-suutin

  + Sivuharjat

  + Paras pölynpoisto, sopii kaikille lattioille

  Kun ostat Performer Expert -pölynimurin, saat samalla TriActive Max -suuttimen.

  Mikä on sinulle sopivin Philips-pölynimuri?

  Monikäyttö
  imurit

  Kovien lattioiden imurit

  Imurit eläinten karvoille

  Allergia-
  ystävälliset
  imurit