Consumer
Products

Ravintola Oma Koti | Reseptit | Ajankohtaista

Kiitos kaikille suosikkiarkireseptinsä kanssamme jakaneille!


Saimme paljon upeita reseptejä joiden joukosta raatimme on nyt valinnut voittajan. Miia Sarpaniemen lehtikaalipasta ihastutti ajankohtaisuudellaan ja helppoudellaan. Palkintona Miia sai Ravintola Oma Koti setin, joka sisälsi kolme suosikkituotettamme: Avance mehulingon, SoupMakerin ja Avance sauvasekoittimen. Mikäli oma keittiösi kaipaisi jotakin näistä kurkkaa alta jälleenmyyjiemme sivut!

Miian lehtikaalipasta pinjansiemenillä

”Miia Sarpaniemen lehtikaali-pinjansiemen- pasta on trendikäs, värikäs ja simppeli arkiruoka. Juuri sellainen, mikä syntyy hetkessä, mutta tarjoaa makoisuuden lisäksi myös silmänruokaa. Ja ainekset löytyvät helposti, aivan lähikaupasta.” - Mari Moilanen

Ainekset (2 annosta)


2 lehtikaalin lehteä

1 punasipuli

2 rkl pinjansiemeniä

sitruunamehua

suolaa

mustapippuria

pastaa

oliiviöljyä

Tee näin

 
  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pastapakkauksen ohjeen mukaan.
  • Paahda pinjansiemenet pannulla niin, että ne saavat vähän väriä pintaan.
  • Pese ja suikaloi tai revi lehtikaalit paloiksi, poista kova lehtiruoti. 
  • Pilko sipuli lohkoiksi. Kuullota sipulit oliiviöljyssä pannulla, lisää lehtikaalit ja paista vielä hetki.
  • Maustaruoka suolalla ja pippurilla ja lisää joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. 
  • Nostele pasta muiden ainesten joukkoon, raasta päälle vielä runsaasti pecorinojuustoa.