Consumer
Products
Reseptit - Kesäkurpitsanuudelisalaatti

Ainekset


2 hoikkaa kesäkurpitsaa

pari kourallista erivärisiä minitomaatteja

2-3 rkl tuoretta oreganoa

200 g fetajuustoa

extra virgin -oliiviöljyä

1/2 sitruunan mehu

ripaus sormisuolaa

mustapippuria myllystä

Kesäkurpitsanuudelisalaatti

 

Sorvaa tai leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi nuudeleiksi. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Nypi tuoreesta oreganosta pari kolme ruokalusikallista lehtiä. Murenna feta. 

 

Kokoa ainekset salaattikulhoon, lorauta päälle runsaasti hyvää oliiviöljyä, purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Lisää ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Sekoita ja vie tarjolle. Salaatin voi tehdä myös hyvissä ajoin ja antaa sen hetki marinoitua ennen tarjoilua.

 

Reseptin luoja: Mari Moilanen