Silitys

Näytä
Kaavio
Lista
Tuotetyyppi
Hinta
Höyrysuihkaus
Vesisäiliön tilavuus
1,2–1,7 l

Tilavan vesisäiliön ansiosta voit käyttää silitysrautaasi yhtäjaksoisesti 1–2 tuntia. Käyttöaika on perinteisiä silitysrautoja huomattavasti pidempi!

1,8–2,5 l

Tilavan vesisäiliön ansiosta voit käyttää silitysrautaasi yhtäjaksoisesti 2–3 tuntia. Suuri vesisäiliö ei ainoastaan pidennä silitysraudan käyttöaikaa, vaan se myös tuottaa höyryä erittäin tehokkaasti. Tehokkaan höyryntuoton ansiosta voit jopa puolittaa silitykseen kuluvan ajan.

Vallankumouksellinen tekniikka
Huippukevyt höyrysilityskeskus

Huippukevyen höyrysilityskeskuksen käyttäminen on erittäin mukavaa. Se tukee rannettasi koko silityksen ajan ja ehkäisee olkapään rasittumista ja käden hankautumista. Silityskeskus on vaivaton käyttää ja poistaa sitkeimmätkin rypyt hetkessä.

Ei vahingoita kangasta

Philipsin höyrysilityskeskukset yhdistävät täydellisellä tavalla oikeat silityslämpötilat jatkuvaan höyryntuottoon. Voit olla varma, ettei silitys polta suosikkivaatteitasi! Silityksen aikana kuuman pohjan voi jättää suoraan silityslaudan tai kankaan päälle, eikä sinun tarvitse nostaa laitetta kertaakaan silityksen aikana.

Ilman lämpötila-asetuksia

OptimalTEMP-tekniikan ansiosta lämpötilaa ei tarvitse säätää erikseen. Philipsin PerfectCare -höyrysilityskeskuksilla voit silittää niin farkkuja kuin silkkiä lämpötilaa säätämättä, eikä sinun tarvitse odotella lämpötilanasetuksen muuttumista.

Tuoteryhmä
Sujuvaa silittämistä

Nopea, tehokas ja kätevä silitys. Erinomainen suorituskyky ja suuri tai irrotettava vesisäiliö. Erittäin kevyt ja rannetta tukeva laite ehkäisee käden rasittumista.

Tehokkaat ja kätevät

Suuri tai irrotettava vesisäiliö takaa jatkuvan höyryntuoton. Innovatiivinen Smart Calc Clean -puhdistusjärjestelmä varmistaa kestävän toiminnan.

Nopeat ja kompaktit

Nopeuta silitystä höyrysilitysrautaa tehokkaammalla höyrytuotannolla. Erittäin kompaktin muotoilunsa ansiosta laite mahtuu mukavasti silityslaudalle ja on helppo säilyttää.

Tuotevalikoima
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita