Anna itsellesi mielenrauhaa            

 

Philips Hue toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin, ja voit hallita sen avulla niin makuuhuoneen kuin pihankin valoja. Järjestelmän avulla voit luoda vaikutelman siitä, että olet kotona myös silloin kun olet poissa. Kyse onkin ennen kaikkea elämäsi yksinkertaistamisesta.  

Valaise tärkeät hetket                       

 

Philips Hue voi herättää sinut ja saada sinut tuntemaan olosi energiseksi. Se myös auttaa lukemaan, keskittymään ja rentoutumaan. Muokkaa päivittäiset toimesi nautinnollisiksi hetkiksi.
 

Päästä mielikuvituksesi valloilleen

 

Käytä hyväksesi rajattomat mahdollisuudet muuttaa arkipäiväinen valaistus huikeaksi kokemukseksi. Valittavana on satoja sovelluksia, joten vain mielikuvituksesi on rajana.

Philips Hue ja Apple HomeKit

 

Riko rajoja. Uuden Philips Hue Bridgen avulla kaikki Philips Hue -valot ovat yhteensopivia Apple HomeKit -tekniikan kanssa. Muunna nykyiset Philips Hue -valot Apple HomeKit -tekniikalla ohjattaviksi valoiksi. Selvitä, mitä kaikkea voit tehdä Siri-ääniohjauksella, ja yhdistä Philips Hue toisiin Apple HomeKit -yhteensopiviin lisävarusteisiin toisten valmistajien sovelluksilla.