Consumer
Products

Päästä mielikuvituksesi valloilleen

 

Muuta arkipäiväinen valaistus huikeaksi kokemukseksi. Leikittele väreillä tai synkronoi värit musiikin, televisio-ohjelmien tai pelien kanssa ja luo kokonaisvaltainen kokemus. Mahdollisuuksia on rajattomasti, kun vain tutustut niihin. Valittavana on satoja sovelluksia, joten vain mielikuvituksesi on rajana.
Muunna kotisi ja väritä seinät valolla. Tai valitse suosikkikuvasi ja koe sen ottamishetki uudelleen värien kera. Voit tallentaa suosikkiväriteemasi ja palauttaa ne koska tahansa yhdellä napautuksella. Voit myös jakaa väriteemoja Hue-yhteisössä tai tallentaa muiden Hue-käyttäjien luomia väriteemoja.

Lisää juhliin vauhtia. Synkronoi valo suosikkimusiikkisi kanssa ja nauti rytmistä täysin rinnoin käyttämällä yhtä monista Philips Hueta varten kehitetyistä sovelluksista. Voit muuntaa minkä tahansa huoneen tanssilattiaksi ja seurata, miten valo ja musiikki vaikuttavat toisiinsa.

 

Voit laajentaa televisiokokemuksen koko huoneeseen tai parantaa pelikokemusta kokonaisvaltaisilla valotehosteilla. Lataa jokin toisten valmistajien sovellus ja selvitä, mitä muuta huikeaa voit tehdä Philips Huella.