Valaise tärkeä hetket

 

Hue - Turn on your moments
Philips Hue
your moments video
Philips Hue voi herättää sinut ja saada sinut tuntemaan olosi energiseksi. Se myös auttaa lukemaan, keskittymään ja rentoutumaan. Muokkaa päivittäiset toimesi nautinnollisiksi hetkiksi. Voit luoda sopivan tunnelman. Muuta tunnelmaa ja huomaa ero. Tunnet olosi paremmaksi.
Beautiful white light
Luo oikea tunnelma tilanteeseen kuin tilanteeseen kauniilla, luonnollisen valkoisen valon mallistolla. Määritä sovelluksella sopiva valkoisen valon sävy viileästä piristävästä päivänvalosta rentouttavaan lämpimän valkoiseen valoon.
sun and ice
Sleeping routine

Helpota nukahtamista ja herää rauhallisesti uuteen päivään. Philips Hue auttaa heräämään miellyttävästi. Vähitellen voimistuva valo luo mielikuvan heräämisestä luonnollisesti auringonvalon mukaan sen sijaan, että hätkähtäisit hereille herätyskellon ääneen.

 

Body and mind
Valmistaudu päivään viileässä ja kirkkaassa päivänvalossa, joka virkistää sekä kehoa että mieltä. Se nostaa energiatasojasi. Se on täydellinen vaihtoehto tilanteisiin, jolloin tarvitset lisäpotkua tai kun akkusi ovat loppumassa. Vaihtoehtoisesti voit rentoutua kiireisen päivän jälkeen pehmeässä valkoisessa valossa. Rentouttava valkoinen valo auttaa rauhoittumaan illalla, mikä parantaa unen laatua.
Ying yang icon

Philips Hue suosituimmat tuotteet