Anna itsellesi mielenrauhaa  

Philips Hue toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin, ja voit hallita sen avulla niin makuuhuoneen kuin pihankin valoja. Voit automatisoida valojen käytön ja luoda vaikutelman siitä, että olet kotona, vaikka olisitkin poissa. Paikannustekniikan ansiosta valot jopa toivottavat sinut tervetulleeksi kotiin tai sammuvat automaattisesti, kun poistut kotoasi. Tarkoitus on ennen kaikkea yksinkertaistaa elämääsi ja antaa sinulle mielenrauhaa älykkäillä ja kätevillä tavoilla.
Valojen etäohjaus sijainnistasi riippumatta. Kun internet-yhteys on käytössä, voit luoda vaikutelman, että olet kotona, vaikka olisitkin poissa. Unohditko taas kerran sammuttaa valot töihin lähtiessäsi? Tai jäitkö töihin myöhään jatkuvaan kokoukseen? Philips Huen ansiosta kumpikaan ei ole enää ongelma.

Voit määrittää sovelluksen avulla valot syttymään ja sammumaan automaattisesti. Määritä valot syttymään ennakkoon määritettynä aikana, jolloin valot ovat päällä, kun tulet kotiin. Voit jopa ohjelmoida eri huoneiden valot syttymään eri aikoina. Voit tietenkin myös sammuttaa valot vähitellen, jolloin sinun ei enää tarvitse lähteä lämpimästä vuoteesta tarkistamaan, jäikö jokin valo vahingossa palamaan koko yöksi.

 

Valojen ei tarvitse aina palaa täydellä kirkkaudella. Philips Huen avulla voit himmentää valot langattomasti joko suoraan älylaitteesta tai käyttämällä järjestelmän älykkäitä ohjausjärjestelmiä. Niinpä pystytkin luomaan sopivan tunnelman kellonajasta riippumatta.