Kylpyhuoneen-valaistus

Katso, mitä valo voi tehdä kylpyhuoneessa

Kylpyhuonevalaistus

 

Kylpyhuonevalaistuksen on oltava aina valmis haasteisiin. Aamuvarhaisella sen on oltava riittävän kirkas parranajoon, meikkaamiseen tai piilolinssien asettamiseen. Kylpyhuonevalaistuksen on kuitenkin oltava myös rentouttava, kun haluat ottaa päivän päätteeksi kylvyn.

 

Turvalliset kylpyhuoneen valaisimet, jotka sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin

 

Tyylikkäät kylpyhuoneen valaisimemme ovat tiiviisti suljettuja ja kosteisiin tiloihin sopivia. Kylpyhuone jaetaan kolmeen kosteusvyöhykkeeseen, minkä vuoksi kaikilla valaisimillamme on joko IP23-, IP44- tai IP65-luokitus. Harkitsemme materiaalimme ja suorituksemme tarkkaan, sillä turvallisuutesi ja hyvinvointisi on meille tärkeää.

 

Kylpyhuone IP

Laadukkaat lamput - energiaa säästävä valo

 

Philips tarjoaa kylpyhuonevalaistuksen valikoiman, jossa käytetään uusinta energiansäästötekniikkaa loistelampuista suuritehoisiin LED-lamppuihin.

 

Kylpyhuoneen valaistusvinkkejä


  • Paras tapa valaista peili on ylhäältä ja molemmilta sivuilta. Peilivalaistuksen tulisi valaista kasvoja, mikä poistaa kaikki varjot.
  • Parranajoa tai meikkausta varten yleisvalaistusta on parasta täydentää tehtävävalaistuksella.
  • Seinävalo voi lisätä tunnelmaan tyylikästä korostusta ja avartaa huonetilaa.
  • Suihku on toissijainen tehtävävalaistuksen alue. Sijoita yksi tai kaksi upotettua IP65-suojattua kohdevalaisinta suihkun yläpuolelle ja lähelle ammetta.
  • Himmenninten asentaminen antaa mahdollisuuden säätää valon määrää kulloisenkin tarpeen mukaan.

Suosittuja kylpyhuonevalaisimia