Kotitoimiston

ja työhuoneen valaistus

Katso, mitä valo voi tehdä kotitoimistossa ja työhuoneessa

Kotitoimiston ja työpöydän valaistus

 

Me kaikki kulutamme nykyään tuntikausia tietokoneen ääressä, olipa se työtä tai vapaa-aikaa. Keskittyminen edellyttää oikeanlaista kotitoimiston valaistusta.

 

Tarjoamme laajan valikoiman pöytä-, seinä- ja lattiavalaisimia kaikkiin tarpeisiin. Opiskelijan työ- tai makuuhuoneeseen voi sopia värikäs ja hauska pöytävalaisin. Jos kaipaat tyylikkäämmin muotoiltua valaisinta, ergonomiset ja huomiota herättävät pöytävalaisimemme sopivat varmasti makuusi.

 

Työhuoneen valot: mukavia silmille

 

Pöytävalaisimemme antavat kirkkaan valon, joka helpottaa silmiesi työtä ja auttaa keskittymään. Tämä lisää tuottavuutta ja auttaa opiskelua, työntekoa ja lukemista. Pöytävalaisimissamme on energiaa säästävät lamput halogeenista uusimpaan LED-tekniikkaan, jonka lämpimän valkoinen valo hellii silmiä. Philipsin kotitoimiston ja työhuoneen valaistus pitää sinut vireänä tunnista toiseen ja parantaa suorituksiasi päivä päivältä.

Kotitoimiston valaistusvinkkejä


  • Sijoita pöytävalaisin johtavan kätesi vastakkaiselle puolelle välttääksesi varjoja kirjoittaessasi tai lukiessasi.
  • Käännä tietokoneen näyttö pois päivänvalosta ja pöytävalaisimen valokeilasta. Näin vältät valon heijastumisen näytöltä silmiisi.
  • Varmista, että pöytävalaisimesi valontuotto on riittävä kattamaan koko työalueesi ja että pystyt suuntaamaan valon sinne, missä sitä tarvitset.
  • Käytä lukiessasi ja kirjoittaessasi tehtävävalaistusta yhdessä yleisvalaistuksen kanssa. Se auttaa välttämään silmien rasittumista.