Keittiön valaistus

Katso, mitä valo voi tehdä keittiössä

Keittiön valot

 

Hyvän aterian valmistus perheelle tai ystäville alkaa kirkkaasti valaistusta keittiöstä, olipa tila suuri tai pieni. Reseptien kokeiluun ja tarkkoihin tehtäviin, kuten paloitteluun ja leikkaamiseen, tarvitset kirkkaan ja varjottoman keittiön yleisvalaistuksen. Kun olet valmistanut hyvän aterian, kerääntykää pöydän ympärille, himmentäkää valo ja nauttikaa ateriasta.

 

Erinomainen toimivuus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman keittiön valaistusratkaisuja, jotka parantavat kaikkea toimintaa keittiössä - yksittäisistä spoteista tyylikkäisiin ruokapöydän yläpuolisiin riippuvalaisimiin. Monet keittiövalomme on suunniteltu sopimaan esimerkiksi matalien kaappien alle, korkeisiin hyllyihin tai keittoalueen yläpuolelle.

 

Keittiövalojemme suunnittelussa on huomioitu uusin energiaa säästävä tekniikka energiansäästölampuista suuritehoisiin LED-lamppuihin. Pitkäikäiset valonlähteet tarvitsevat vain harvoin vaihtoa tai huoltoa.

 

Keittiön valaistusvinkkejä


  • Kaappien alle piilotetulla tehtävävalaistuksella voidaan valaista pintoja, joita käytät esimerkiksi paloitteluun, jauhamiseen ja sekoittamiseen.
  • Sijoita piilotettuja kohdevaloja kaappien päälle, jolloin valo heijastuu seinistä ja katosta muodostamatta varjoja.
  • Upotetun kohdevalaisimen asentaminen keittiön pesualtaan yläpuolelle antaa tälle alueelle riittävästi tehtävävalaistusta.
  • Kokeile pöytäpintojen ja sen kaltaisten alueiden korostamista katosta tulevalla suunnatulla valolla. Tämä kasvattaa kontrastia ja lisää hitusen tyyliä.

Suosittuja keittiövalaisimia