Ulko-valaistus

Tutustu ulkovalaistuksen mahdollisuuksiin

Video - Puutarhan herättäminen eloon iltaisin

Puutarhan herättäminen eloon

Voemelin perheellä on upea puutarha, mutta siinä ei ollut lainkaan valaistusta. Katso, kuinka herätimme puutarhan eloon pimeälläkin.

Puutarhan herättäminen eloon iltaisin

Berliini

Puutarhan herättäminen eloon iltaisin

Ulkovalaistus

Kevätauringon ensimmäiset lämmittävät säteet houkuttelevat useimpia meistä puutarhaan. Tämä on tietenkin luonnollista, sillä päivät ovat pidempiä ja lauhkeat kesäillat tekevät ulkona oleskelusta mukavaa. Hyvä ja energiaa säästävä ulkovalaistus tekee puutarhasta erinomaisen kokoontumis- ja viihtymispaikan.

 

Sana "ulkovalaistus" ei aivan pysty ilmaisemaan Ecomoods Outdoor -malliston valaisinten laatua ja muotoilua. Energiankulutusta koskevien etujen lisäksi ulkovalaistuksemme on valmistettu laadukkaista ja pitkäikäisistä materiaaleista. Myöskään nykyaikaista muotoilua ei pidä unohtaa.

 

Unohtumattomat kesäillat tyylikkäässä ulkovalossa

 

Grillaaminen, puutarhajuhlat, myöhäisillan piknikit... Ecomoods-ulkovalaistuksen ansiosta puutarha muuttuu ihanteelliseksi kokoontumispaikaksi perheen ja ystävien kesken lämpiminä kesäiltoina. Valaistuksen lämmin valkoinen hehku antaa sinun olla terassilla ja nauttia puutarhasta pitkälle iltaan. Tietenkin ympäristöystävällisellä tavalla.

 

Sen lisäksi, että muotoilu on kaunista ja tyylikästä ja valaisimet ovat vankkoja ja säänkestäviä, Ecomoods-puutarhavalot eivät myöskään rasita lompakkoasi liikaa. Energiatehokas valaistus voi säästää jopa 80 % verrattuna perinteisiin valaistustyyppeihin. Ulkovalaisinten valikoima on suuri, joten jokaiseen puutarhaan löytyy jotakin.

Valaisin takaoven vieressä tai terassin katossa on aina hyvä olla olemassa. Terassin viihtyisyyttä pitkänä ja nautinnollisena kesäiltana lisäävät muutamat kynttilät. Haluatko nauttia iltaisin myös muusta osasta puutarhaasi? Voit valaista puutarhapolun tai puutarhan kauniilla uppoasennettavilla kohdevaloilla tai pylväillä. Myös lampi ja kukkapenkki näyttävät upeilta kohdevalossa.

 

Tarvitsetko inspiraatiota ulkovalaistuksen ja puutarhavalaistuksen suunnitteluun? Tutustu käytännöllisiin puutarhavalaistusvinkkeihimme.

 

 

 

Ulkovalaistus

Suosittuja ulkovalaisimia