Tyylikästä ja näppärää suojausta uudelle iPadille™

sulje X
Ohut suojakotelo iPad 2:lle
Kulutusta kestävä ulkopinta, iskunkestävä keskikerros ja pehmeä, naarmuuntumista estävä sisus suojaavat iPadia.

Lisätietoja

sulje X
Suojus iPad 2:lle
Helposti kannettavaa iPad-koteloa voi käyttää kaikkialla! Kotelo kestää kulutusta ja on lisäksi iskun- ja naarmunkestävä. Suojuksessa on vetokieleke, jolla saat helposti otettua iPadin käyttöösi.

Lisätietoja

sulje X
Sisältä pehmustettu kotelo iPad 2:lle, violetti
Takaa joustavan suojauksen, paremman otteen ja täydellisen istuvuuden! Sisäpuolen valettu kennostorakenteinen SchockStop suojaa tärinältä ja vaimentaa iPadiin kohdistuvia iskuja.

Lisätietoja

sulje X
Sisältä pehmustettu kotelo iPad 2:lle, kirkas
Takaa joustavan suojauksen, paremman otteen ja täydellisen istuvuuden! Sisäpuolen valettu kennostorakenteinen SchockStop suojaa tärinältä ja vaimentaa iPadiin kohdistuvia iskuja.

Lisätietoja

sulje X
Sisältä pehmustettu kotelo iPad 2:lle, hiilenharmaa
Takaa joustavan suojauksen, paremman otteen ja täydellisen istuvuuden! Sisäpuolen valettu kennostorakenteinen SchockStop suojaa tärinältä ja vaimentaa iPadiin kohdistuvia iskuja.

Lisätietoja

sulje X
Ohut suojus iPad 2:lle
Nahkajäljitelmä ja neopreenipehmuste suojaavat ja näyttävät hyvältä. Pehmeä sisus suojaa lasinäyttöä ja joustava läppä pitää iPadin paikallaan. Sopii kummallekin sukupolvelle.

Lisätietoja

Kolmikerroksinen suojaus uudelle iPadillesi

Philipsin kolmikerroksiset suojukset ja kotelot suojaavat iPadia kulutusta kestävällä ulkopinnalla, pehmeällä iskunvaimentavalla keskikerroksella sekä pehmeällä sisäkerroksella, joka suojaa naarmuilta ja pölyltä.

Lisätietoja
Katso, miten se toimii

Philips Slim Folder

Pehmustus takaa kestävän suojan

Philipsin sisältä pehmustetut kotelot tarjoavat joustavaa suojausta, paremman otteen ja täydellisen istuvuuden! Kotelo suojaa iPadin kulmia estämättä painikkeiden ja porttien käyttöä. Sisäpuolen valettu kennostorakenteinen SchockStop suojaa tärinältä ja vaimentaa iPadiin kohdistuvia iskuja. Saatavana violettina, kirkkaana ja hiilenharmaana.

Lisätietoja

Suunniteltu erityisesti iPadille

Valitsit iPadin sen ominaisuuksien, erinomaisen kannettavuuden ja laadusta kertovan nimen perusteella. Haluat varmasti valita iPadisi lisätarvikkeet yhtä huolellisesti. Philipsin tuotevalikoimasta löydät kattavan valikoiman lisätarvikkeita, kuten nopeita ja luotettavia virtaratkaisuja ja upean äänentoiston kuulokkeita, joita on mukava käyttää pitkiäkin aikoja. Kaikki nämä tarvikkeet on suunniteltu erityisesti iPadia varten ja niille on myönnetty Applen sertifikaatti erittäin hyvästä yhteensopivuudesta.

"iPadille"-merkintä tarkoittaa, että lisätarvike on kehitetty sopimaan erityisesti iPadiin ja kehittäjä on sertifioinut sen vastaamaan Applen standardeja. Apple ei vastaa tuotteen toimivuudesta tai siitä, noudattaako se turvallisuusstandardeja ja lainsäädäntöä. Huomaa, että tämän lisätarvikkeen käyttö saattaa vaikuttaa iPadin langattomaan suorituskykyyn.

IPad on Apple Inc.:n tavaramerkki.

Philipsin kannettavan tietokoneen lisätarvikkeet


 • Kannettavan tietokoneen SoundBar

  Kannettavat kaiuttimet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun aina ja kaikkialla. Koska samaa USB-kaapelia käytetään sekä virta- että toistotarkoitukseen, ei tarvita akkua, sovitinta eikä ylimääräisiä kaapeleita!

 • Kuulokkeet kannettavaan

  Mukavuutta pitkiin internet-keskusteluihin myös matkoilla. Mukauta korvatyynyt asusi mukaan tai käytä kumppanisi tai lemmikkisi kuvaa.

 • Kannettavan tietokoneen web-kamera

  Nyt saat käyttöösi laadukkaan videon ja äänen, helpot puhelut ja pikaviestit kaikkialla maailmassa. Voit ladata videoita helposti YouTubeen ja taittaa kameran siististi kokoon.

 • Kannettavan tietokoneen etäosoitin

  Helppokäyttöisen liikeohjauksen ansiosta se toimii kuin hiiri ilmassa. Lataus vähissä -ilmaisimen ansiosta et jää ilman virtaa ennen tärkeää esitystä!

 • Kannettavan tietokoneen hiiri

  Tämä Bluetooth-hiiri, jossa on kätevä sisäänvedettävä USB-kaapeli, on ladattava, ja se toimii myös akun loputtua. 360 asteen TouchControl™-tunnistimen avulla ohjaat kursoria sormella, vaikka hiiri on paikallaan.

 • Kannettavan tietokoneen sylisuojus

  Kova pinta kannettavalle ja pehmeä alapinta syliä vasten sekä pehmeä, suojaava sisävuori kannettavan tietokoneen kuljettamiseen. HeatProtectin kolme suojakerrosta estävät ylikuumenemisen.

 • Kannettavan tietokoneen CushionSpeaker-ikaiuttimet

  Haluatpa katsella videoita maaten vuoteessa tai kuunnella musiikkia levätessäsi sohvalla, CushionSpeaker on kaverisi. Kiinteät kaiuttimet toistavat äänet selkeästi.

 • Kannettavan tietokoneen USB-kaiutin

  Näyttävät hyvältä ja kuulostavat upealta! USB-liitännän ansiosta nämä kaiuttimet on helppo liittää kannettavaan - suuri ääniteho ilman lisävirtaa. Rentoudu ja nauti musiikista.

Kehitetty erityisesti kannettavaan tietokoneeseen

Philipsin uudet, kannettavien tietokoneiden kevyet ja kätevät lisätarvikkeet ovat käytettävissä kaikkialla - viime hetken työskentelyyn lentokentällä, viestittelyyn kahvilassa, työsähköpostin käyttöön, yhteisöpalveluihin tai videoiden katseluun ja musiikin kuunteluun kotona.

Katso kaikki Philipsin kannettavien tietokoneiden lisätarvikkeet