PC-kuulokkeet

Näytä
Kaavio
Lista
Tuotetyyppi
Ominaisuudet
Digitaalinen zoom

Web-kameroissamme yhdistyy 1,3 megapikselin tunnistin interpolointitekniikkaan. 1,3 megapikseliä on suurin web-kameran tarkkuus, ja voit ottaa sillä kameran tavoin tarkkoja valokuvia, jotka ovat riittävän laadukkaita tulostettaviksi suurikokoisina. Interpoloiduilla tarkkuuksilla kuvat ovat optisia tarkkuuksia selvästi parempia. Valokuvatarkkuus on enimmillään 6 megapikseliä ja videossa 2 megapikseliä.

Melun ja kaiun vaimennus

Kohinan ja kaiun vaimennus toteutetaan Philipsin patentoiduilla tekniikoilla. Videokeskustelun tai -puhelun äänestä saadaan tällä tavoin selkeä ja luonnollinen.

Muuta tausta

Vaihda todellisen taustasi tilalle jokin web-kameran ohjelmistoon kuuluvista virtuaalitaustoista. Näin voit uskotella ystäville, että olet jossakin aivan muualla! Voit liikkua ja puhua normaalisti, ja ohjelmisto päivittää taustan automaattisesti.

Image quality
Digitaalinen zoomi
Ympäristö
Vihreät tuotteet

Philipsin vihreät tuotteet voivat vähentää kustannuksia, energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Miten? Niiden ympäristöystävällisyyttä on parannettu merkittävästi vähintään yhdellä Philipsin vihreän tuoteryhmän keskeisellä alueella: energiansäästö, pakkausmateriaalit, ympäristölle vaaralliset aineet, paino, kierrätys ja hävittäminen sekä käyttöiän kestävä luotettavuus.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita