Sopiva harjaspää jokaiselle

 

Laajasta Philips Sonicare -valikoimasta saat aina tarpeitasi vastaavan harjaspään halusitpa sitten valkaista hampaitasi, harjata ne hellävaraisesti erittäin pehmeillä harjaksilla tai puhdistaa tehokkaasti myös hampaiden välit. Jokainen harjaspää on keskeisessä osassa nopean ja laajan harjaustekniikkamme hyödyntämisessä. Valitse sinulle sopiva harjaspää.

Hammasharjan harjaspäät

 • DiamondClean
   

  DiamondClean

  alkaen 28,00 €*

  Timantinmuotoiset harjakset kiillottavat hampaita ja poistavat tummentumia, vaalentaen hampaita jo viikossa. Poistaa jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja.

 • InterCare
   

  InterCare

  Ehkäisee ikenien verenvuotoa ja ientulehduksia – parantaa ikenien terveyttä jo kahdessa viikossa. Poistaa jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja.

 • Sonicare for kids
   

  Sonicare for kids

  Sonicare for Kids suojaa kasvavia hampaita ja pitää ne puhtaina. Ostamalla Sonicare for Kids -harjan, annat lapsellesi terveemmän tulevaisuuden!

*Ohjevähittäishinta
**Näytetyt tekniset tiedot eivät koske kaikkia mallistojen tuotteita.

Enemmän Hammasharjan harjaspäät

Vaihda harjaspäät kolmen kuukauden välein, jolloin harjausteho säilyy optimaalisena.

 

Siniset muistutusharjakset haalistuvat valkoiseksi, kun on aika vaihtaa harjaspää uuteen. Hyvä muistisääntö on myös vaihtaa harjaspäätä aina vuodenajan vaihtuessa. Vaihda harjaspäät kolmen kuukauden välein, jolloin harjausteho pysyy optimaalisena.

Toothbrush

Laajasta Philips Sonicare -valikoimasta saat aina tarpeitasi vastaavan harjaspään.

Lue, miten terveet hampaat parantavat elämääsi.