Sonicare
Hammashoito

 
 
 


Asiaa plakista

Oikeanlaisen hammas-
harjan valinta

Miten ehkäisen plakin muodo-
stumista?

Miten poistan plakkia?

Oikeanlaisen hammasharjan valinta  

   

Plakki ei ole vain hampaiden väliin jääneitä ruoantähteitä. Plakki muodostuu suussa elävistä bakteereista, joita on jopa 1 000 eri lajia. Tästä syystä on tärkeää valita oikeanlainen hammasharja plakin poistoon.

Miten ehkäisen plakin muodostumista?

   

Aikaisessa vaiheessa plakin ehkäiseminen onnistuu harjaamalla hampaat kaksi kertaa päivässä kaksi minuuttia kerrallaan ja puhdistamalla hammasvälit kerran päivässä. Myös vähäsokerinen ja vähän tärkkelystä sisältävä ruokavalio auttaa vähentämään bakteerien kasvua.

Miten poistan plakkia?

   

Jos plakkia ei poisteta, se voi kasvaessaan kovettua hammaskiveksi, jonka poistaminen on hankalaa. Tämä voi johtaa myös ientulehdukseen ja muihin iensairauksiin. Plakin voi poistaa 48 tunnin sisällä sen muodostumisesta harjaamalla hampaita päivittäin pidempään ja useammin.

PHILIPS SONICARE

Philips Sonicare auttaa plakin poistossa

 

Philips Sonicare on suunniteltu erityisesti poistamaan plakkia. Se tekee 31 000 harjausliikettä minuutissa, joten harjaaminen on paljon tehokkaampaa kuin tavallisella hammasharjalla. Siksi se poistaa jopa seitsemän kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja.

Lue, miten terveet hampaat parantavat elämääsi.