Microsoft Windows Compliance

  Kuvaputkinäyttö

  Real Flat CRT-diginäyttö, hyvä silmille ja kukkarolle

  107S7-näytön Digital Deflection -keskusyksikkö, yhden painikkeen kirkkaudensäätö, erittäin kirkas Real Flat CRT -kuvaputki, suuri näyttö ja ympäristöystävällinen lyijytön muotoilu takaavat ennennäkemättömän hinta-laatusuhteen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Real Flat CRT-diginäyttö, hyvä silmille ja kukkarolle

lyijytön muotoilu

 • sRGB varmistaa näytön ja tulosteiden värien yhtenäisyyden

  sRGB varmistaa näytön ja tulosteiden värien yhtenäisyyden

  sRGB-standardi varmistaa, että näytön ja tulosteiden värit ovat mahdollisimman yhtenäiset.

 • Philipsin läpimurto: edistynyt Digital Deflection -keskusyksikkö

  Philipsin ainutlaatuinen keksintö – maailman ensimmäinen yksisiruinen kuvaputkiratkaisu – yhdistää samaan siruun poikkeaman ja Microcontrollerin. Tällä tavoin Sync-tuloa voidaan käsitellä ja ohjata digitaalisesti. Tämä innovatiivinen tekniikka estää näytön laatua vahingoittavan sähköisen kohinan, vähentää näytön huojuntaa ja parantaa näytön suorituskykyyn vaikuttavaa geometriaa.

 • High Bright -pikapainike säätää kirkkaustasoa hetkessä

  Tämän ominaisuuden avulla voit säätää kirkkaustasoa hetkessä tekstin, Internetin, pelin tai multimedia-sovellusten edellyttämällä tavalla. Ominaisuus parantaa katselumukavuutta ja tehostaa erilaisten sovellusten käyttämistä.

 • Terävä kuva XGA (1024 x 768) -resoluutiolla

  Näytön resoluutio ilmaisee kuvapisteiden (pikselien) määrän koko näytöllä. Esimerkiksi 1024x768 kuvapisteen näytössä voi näkyä 1024 erillistä pistettä kullakin 768 rivillä (noin 786 000 kuvapistettä). XGA-resoluutiot ovat 640x480 tai 1024x768 kuvapistettä.

 • Real Flat -kuvaputkella luonnollinen näyttö ilman vääristymiä ja häikäisyjä

  Philipsin edistynyt litteä kuvaputkitekniikka vähentää häikäisyn minimiin sekä pienentää heijastusta ja vääristymiä, joten näyttökuva on selvästi parempi kuin tavallisissa kuvaputkinäytöissä. Kuvat näyttävät ruudulla aivan valokuvilta, joten katselu on aiempaa miellyttävämpää. Suorat viivat ovat suoria, ja heijastamaton katselukulma löytyy helposti. Tämä vähentää silmien rasitusta ja takaa miellyttävän katseluelämyksen.

 • Silmiä rasittamaton kirkas ja hyväkontrastinen kuvaputki

  Kuvaputki on suunniteltu parantamaan näytön kirkkautta ja kontrastia lisäämällä kuvaputken elektronitykin sädevirtaa.

 • Yhteensopiva PC- ja Mac-käyttöympäristöjen kanssa

  Voi käyttää eri käyttöjärjestelmissä: Philips-näytöt voidaan yhdistää PC-tietokoneisiin VGA-liitännällä, ja ne voidaan yhdistää Macintosh-tietokoneisiin.

 • Helppo, käyttäjäystävällinen plug-and-play -asennus

  Plug-and-play on oheislaitteiden kytkentästandardi. Plug and play -näyttölaite voidaan kytkeä tietokoneeseen, ja se on käyttövalmis ilman, että käyttäjän tarvitsee monimutkaisesti muuttaa asetuksia.

 • Lyijyttömyys on hyväksi ympäristölle

  Lyijyttömät näyttötuotteet suunnitellaan ja tuotetaan lyijyn ja muiden ympäristölle vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskevan Euroopan parlamentin ja neuvoston RoHS-direktiivin mukaisesti.

 • Keskimääräistä pienempi virrankulutus

  Laitteen käyttöön tarvitaan vähän energiaa, mikä johtaa todellisiin säästöihin.

 • TCO '03-turvallisuus- ja ergonomiastandardit ovat alan korkeimmat

  TCO:n (ruotsalainen toimihenkilöiden ammattiliitto) etenkin vaihtovirtakenttää koskeva turvallisuus- ja ergonomiastandardi on tiukempi kuin MPR-II:n vastaava standardi

 • Taattu turva: avaruus- ja lentotekniikkaa hyödyntävä paloturvallinen runko

  PC/ABS-yhdistelmämuovi on alan paras ja vankin paloturvallinen runkomateriaali. Tätä avaruusajan yhdistelmämateriaalia käytetään lentokone- ja autoteollisuudessa sekä palohälyttimissä. Tiukimpien paloturvallisuusstandardien mukainen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita