WhiteVision

auton ajovalopolttimo

  WhiteVision

  auton ajovalopolttimo

  Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

  Philips WhiteVision -polttimot lisäävät autosi ajovaloihin voimakkaan valkoisen Xenon-tehosteen, joka parantaa ajokokemusta yöllä. WhiteVision-polttimon kirkkaampi ja 40 % valkoisempi valo on tyylikäs ja turvallinen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WhiteVision auton ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: H4, Pakkauskoko: 1, 12 V, 60/55 W, tyyli 12342WHVB1 Etsi samanlaisia tuotteita

Uusi Philips pakkausten ulkoasu

philips-change-package

Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Voimakkaan valkoinen Xenon-tehoste

 • Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Täysin hyväksytty tieliikennekäyttöön, voimakkaan valkoinen valo

  WhiteVision on ECE-sertifioitu ja ensimmäinen tieliikennekäyttöön hyväksytty voimakkaan valkoinen valo. Se tarjoaa parhaan mahdollisen näkyvyyden turvallisuudesta tinkimättä ja häikäisemättä edessä olevia autoja.

 • Ensiluokkainen ajokokemus voimakkaan valkoisella Xenon-efektillä

  Philips WhiteVision -polttimot päihittävät markkinoiden kaikki siniset ajovalopolttimot ja ovat oikea valinta kuljettajille, jotka haluavat ajaa tyylillä tinkimättä turvallisuudesta. WhiteVision-polttimoissa on korkea värilämpötila ja tyylikäs valkoinen kupu, joten ne uudistavat ajovalosi kertaheitolla. Philipsin patentoitu kolmannen sukupolven pinnoitetekniikka viimeistelee tämän mullistavan taidonnäytteen ja tekee WhiteVision-polttimosta ensimmäisen todella valkoisen ajovalopolttimon.

 • Luokkansa paras käyttöikä takaa miellyttävän ajokokemuksen pidempään

  Philips WhiteVision -ajovalopolttimot (saatavana H1, H3, H4, H7 ja HB3) on suunniteltu kestämään. Niiden pitkä ja luotettava 450 tunnin käyttöikä* on huomattavasti pidempi kuin muilla valmistajilla. Vaihtoja tarvitaan harvemmin, joten pidemmät vaihtovälit säästävät kustannuksia. (*H4 ja H7 testattiin 13, 2 V:n vakiojännitteellä)

 • Selkeä valokeila ja voimakkaan valkoinen valo

  Philipsin WhiteVision-ajovalopolttimoiden voimakkaan valkoinen, selkeä jopa 3 700 kelvinin valo valaisee tien ja peittoaa pimeyden välittömästi. Ensiluokkainen valokeila ensiluokkaiseen ajokokemukseen.

 • Parempi kontrasti lisää näkyvyyttä ja ajon turvallisuutta

  Erittäin valkoinen valo, jonka värilämpötila on 3 700 kelviniä, heijastuu paremmin liikennemerkeistä ja opasteista. Valkoisempi valo pitää sinut valppaana pimeään aikaan, joten ajaminen on miellyttävämpää yöllä.

 • Philipsin ajoneuvopolttimot ovat erittäin kestäviä

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää rikkoutumisen riskiä. Philipsin UV-kvartsilasisten polttimoiden sisällä on myös enemmän painetta, minkä ansiosta ne tuottavat voimakkaamman ja kestävämmän valon.

 • Jopa 60 % enemmän näkyvyyttä – näe ympäristö selkeästi

  Valoteho on 60 prosenttia parempi, joten muut tienkäyttäjät näkevät autosi selvemmin. Tämä parantaa turvallisuutta ja kaikilla osapuolilla on enemmän aikaa reagoida mahdollisissa vaaratilanteissa.

 • Erittäin tyylikäs valkoinen Xenon-efekti

  WhiteVision antaa autosi ajovaloille huippuluokan autojen korkealaatuisen tyylikkyyden.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Verrattuna tavallisiin halogeenipolttimoihin
 • *Ominaisuudet vaihtelevat polttimotyyppien mukaan

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita