WhiteVision

auton ajovalopolttimo

  WhiteVision

  auton ajovalopolttimo

  Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

  Philips WhiteVision -polttimot lisäävät autosi ajovaloihin voimakkaan valkoisen Xenon-efektin, joka parantaa ajokokemusta. WhiteVision-polttimoiden kirkkaammassa ja selvästi valkoisemmassa valossa yhdistyvät tyyli ja turvallisuus. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WhiteVision auton ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: H8, Pakkauskoko: 1, 12 V, 35 W 12360WHVB1 Etsi samanlaisia tuotteita

Uusi Philips pakkausten ulkoasu

philips-change-package

Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Voimakkaan valkoinen Xenon-efekti

 • Selkeä valokeila ja voimakkaan valkoinen valo

  Selkeä valokeila ja voimakkaan valkoinen valo

  Philipsin jopa 3 700 kelvinin WhiteVision-ajovalopolttimoiden voimakkaan valkoinen, selkeä valokeila valaisee tien ja karkottaa pimeyden välittömästi. Ensiluokkainen valokeila ensiluokkaiseen ajokokemukseen.

 • 60% enemmän näkyvyyttä tiellä– näe ympäristö selkeästi

  60% enemmän näkyvyyttä tiellä– näe ympäristö selkeästi

  Valokeila on pidempi ja antaa 60 % enemmän näkyvyyttä, joten näet muut tienkäyttäjät selvemmin. Tämä parantaa turvallisuutta, ja sinulla on enemmän aikaa reagoida mahdollisiin vastaantuleviin vaaroihin.

 • Luokkansa paras käyttöikä takaa miellyttävän ajokokemuksen pidempään

  Luokkansa paras käyttöikä takaa miellyttävän ajokokemuksen pidempään

  Philips WhiteVision -ajovalopolttimot (saatavana H1, H3, H4, H7, T4W ja W5W) on suunniteltu kestämään. Niiden pitkä ja luotettava 450 tunnin käyttöikä* on huomattavasti pidempi kuin muilla valmistajilla. Vaihtoja tarvitaan harvemmin, joten pidemmät vaihtovälit säästävät kustannuksia. (*H4 ja H7 testattiin 13, 2 V:n vakiojännitteellä)

 • Ensiluokkainen ajokokemus voimakkaan valkoisella Xenon-efektillä

  Philips WhiteVision -polttimot päihittävät markkinoiden kaikki siniset ajovalopolttimot ja ovat oikea valinta kuljettajille, jotka haluavat ajaa tyylillä tinkimättä turvallisuudesta. WhiteVision-polttimoissa on korkea värilämpötila ja tyylikäs valkoinen kupu, joten ne uudistavat ajovalosi kertaheitolla. Philipsin patentoitu kolmannen sukupolven pinnoitetekniikka viimeistelee tämän mullistavan taidonnäytteen ja tekee WhiteVision-polttimosta ensimmäisen todella valkoisen ajovalopolttimon.

 • Erittäin tyylikäs valkoinen Xenon-efekti

  WhiteVision antaa autosi ajovaloille huippuluokan autojen korkealaatuisen tyylikkyyden.

 • Parempi kontrasti lisää näkyvyyttä ja ajon turvallisuutta

  Erittäin valkoinen valo, jonka värilämpötila on 3 700 kelviniä, heijastuu paremmin liikennemerkeistä ja opasteista. Valkoisempi valo pitää sinut valppaana pimeään aikaan, joten ajaminen on miellyttävämpää yöllä.

 • Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Philipsin autopolttimot ovat erittäin kestäviä

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää rikkoutumisen riskiä. Philipsin UV-kvartsilasisten polttimoiden sisällä on myös enemmän painetta, minkä ansiosta ne tuottavat voimakkaamman ja kestävämmän valon.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Verrattuna tavallisiin halogeenipolttimoihin
 • *Ominaisuudet vaihtelevat polttimotyyppien mukaan

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita