Sulje Lataa kuva

Kuvat

Drive with style

BlueVision ultra -ajovalopolttimot antavat autollesi yksilöllisen ilmeen. BlueVision ultra -polttimoiden sininen ksenontehoste perustuu ainutlaatuiseen Gradient Coating™ -tekniikkaan, jolle ei löydy vastinetta muista tieliikenteeseen hyväksytyistä polttimoista.

Tuotteen ominaisuudet

 • BlueVision ultran mukana toimitetaan 2 merkinantovalojen W5W-polttimoa

  Anna autollesi tyylikäs sininen ilme kahdella sinisellä W5W-polttimolla

 • BlueVision ultra perustuu Gradient Coating™ -tekniikkaan

  Ainutlaatuisen Gradient Coating™ -tekniikan ansiosta BlueVision ultra luo ajovaloon upean ksenontehosteen.

 • Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalaistuksen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin valoilla.

 • Vaihda molemmat ajovalopolttimot samalla kertaa turvallisuuden parantamiseksi

  Ajovalopolttimot kannattaa vaihtaa pareittain symmetrisen valotehon varmistamiseksi

 • Laaja valikoima 12 V:n polttimoja kaikkiin käyttötarkoituksiin

  Mikä 12 V:n polttimo pitää valita? Philips Automotiven valikoima sisältää polttimot auton kaikkiin valotoimintoihin: kaukovalot, lähivalot, etusumuvalot, etuvilkut, sivuvilkut, takavilkut, jarruvalot, peruutusvalot, takasumuvalot, rekisterikilven valot, takaseisonta-/pysäköintivalot, sisävalot.

 • Philipsin autopolttimot on valmistettu korkealaatuisesta kvartsilasista

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää räjähdysvaaraa. Philipsin kvartsilasiset polttimot (hehkulanka 2 650 ºC ja lasi 800 ºC) kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon.

 • Philipsin autopolttimot kestävät hyvin kosteutta.

  Vain kvartsilasista valmistettu palava polttimo (hehkulanka 2 650 ºC ja lasi 800 ºC) kestää yhtäkkisiä lämpötilanmuutoksia – esimerkiksi kylmä vesipisara voi märällä ilmalla osua kuumaan polttimoon, jos ajovalo on rikki.

 • Palkittu autopolttimojen valmistaja

  Polttimomme ovat alan asiantuntijoiden palkitsemia.

 • Philipsin autopolttimot kestävät hyvin UV-säteilyä.

  Philipsin UV-säteilyltä suojaava pinnoitetekniikka suojaa ajovaloja haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Sen ansiosta Philips UV-pinnoitettu kvartsilasi sopii kaikkiin olosuhteisiin ja takaa valojen pitkän käyttöiän.

 • Tyylikäs 4 000 kelvinin sininen ksenontehoste

  BlueVision ultra -polttimo tuottaa 4 000 kelvinin kirkkaan, valkoisen valon tielle ja sinisen ksenontehosteen ajovaloon. Se on oikea valinta vaativalle kuljettajalle, joka ei tingi tyylistä eikä turvallisuudesta.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips Automotive tuottaa luokkansa parhaita tuotteita ja palveluja alkuperäisosamarkkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotantoprosessimme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita