Taulutelevisiot

  Parannettu kuva ja ääni

  Nauti ihanteellisesta kuvanlaadusta Faroudjan DCDi-tekniikan, digitaalisen kampasuodattimen ja laajat katselukulmat tarjoavan LCD-näytön avulla. Lisäksi laitteessa on sisäinen FM-radio ja kompakti muotoilu. Parasta vastinetta rahoillesi! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Matchline Taulutelevisiot

17", LCD, Progressive Scan -toiminto 17PF9945/12I Etsi samanlaisia tuotteita

Parannettu kuva ja ääni

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • Laadukas LCD XGA -näyttö, resoluutio 1 024 x 768

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, jonka tarkkuus on 1024 x 768p pikseliä. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja välkkymättömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • Crystal Clear III -kuvanparannustekniikka tuottaa luonnollisen kuvan

  Crystal Clear III -tekniikassa yhdistyy useita kuvanlaatua parantavia ominaisuuksia. Tekniikka hyödyntää 2D-kampasuodatusta, dynaamista kontrastisäätöä sekä sinisen ja vihreän värin terävöintiä. Tekniikan ansiosta värit näkyvät todella elävinä.

 • Active Control parantaa kuvan laatua lähteestä riippumatta

  Active Control optimoi vääristymien korjauksen ja terävyysasetukset 60 kertaa sekunnissa ja säätää kuva-asetukset yli 3 000 kertaa minuutissa. Active Control Plus takaa, että kuva-asetukset ovat aina optimaaliset.

 • Virtual Dolby Surround tuottaa elokuvatasoisia kuuntelukokemuksia

  Virtual Dolby Surround -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

 • Monipuolisempi kuuntelunautinto FM-radiovirittimellä

  Kuulokkeissa on pieni sisäinen FM-radio, joten käyttäjällä on aina oma musiikkilähde mukanaan.

 • 100 sivun teksti-tv-muisti nopeuttaa teksti-tv:n käyttöä

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 100 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt todella vaivatonta ja helppoa.

 • Twin page -tekstitelevisiotoiminnon avulla kahden sivun samanaikainen katselu

  Twin Page -tekstitelevisiotoiminnon avulla voit katsoa kahta teksti-tv:n sivua näytössä vierekkäin samaan aikaan

 • VGA-tuloliitännän avulla TV:tä voi käyttää PC-näyttönä

  TV:ssä on VGA-tuloliitäntä, joka pystyy vastaanottamaan tietokoneen tulosignaaleja, joten voit käyttää televisiota sekä televisiona että tietokoneen näyttönä.

 • PC-sisältö näkyy television toisessa ruudussa

  Picture-in-Graphics on pääkuvassa näytettävä pieni ikkuna, jonka avulla voit katsoa dataa/grafiikkaa televisioruudulla. Ominaisuuden ansiosta voit katsoa samaan aikaan dataa/grafiikkaa ja televisiokuvaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita