LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Muotoilu ja suorituskyky ratkaisevat!

  Tässä näytössä on tyyliä! Uudessa Philips 190X7 LightFrame™ -näytössä SmartImage Lite -tekniikka yhdistyy uusimpaan innovatiiviseen muotoiluun. Ennennäkemätön suorituskyky muuttaa maailmankuvasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Muotoilu ja suorituskyky ratkaisevat!

 • Optimoi vasteaika katselutilanteen mukaan

  Optimoi vasteaika katselutilanteen mukaan

  SmartResponse on ainutlaatuinen Philips-tekniikka, joka säätää vasteajan katselutilanteen mukaan. Peleille ja videoille voi valita nopean vasteajan ja valokuville ja muuttumattomille kuville puolestaan paremman värikylläisyyden.

 • SmartContrast: optimoitu kontrasti ja visuaalinen selkeys

  SmartContrast: optimoitu kontrasti ja visuaalinen selkeys

  SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa, säätää värejä ja taustavalon voimakkuutta automaattisesti. Se kohentaa näyttävien digikuvien kontrastia ja säätää pelien tai elokuvien tummia sävyjä sykähdyttävimmiksi. Kun valitset säästötilan, kontrasti ja taustavalo muuttuvat toimisto-olosuhteisiin sopivaksi ja virrankäyttö alenee.

 • Jopa 2 ms:n nopea vasteaika

  Jopa 2 ms:n nopea vasteaika

  GtG-vasteaika on keskimääräinen aika, jonka pikseli tarvitsee siirtyäkseen tilasta toiseen, joka puolestaan on keskimääräinen aika, joka tarvitaan eri väritasojen välillä siirtymiseen. Mitä pienempi luku on, sitä nopeampi siirto, mikä taas tuottaa paremman kuvanlaadun. Multimediasisällössä, kuten elokuvissa, videoissa ja peleissä GtG-vasteaika on tärkeä näytön laadun mittari.

 • USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Tätä nopeaa yhteyttä käyttävien USB-laitteiden liittäminen on helppoa näytössä käyttäjän silmien korkeudella sijaitsevan USB-portin ansiosta. (USB 2.0 -tuki riippuu tietokoneen USB-asetuksista. Kun laite liitetään USB 2.0 -yhteensopivaan tietokoneeseen, näyttö on USB 2.0 -yhteensopiva.)

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu antamaan enemmän viihde-elämystä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • SmartImage Lite ainutlaatuisiin katseluelämyksiin

  SmartImage Lite on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytöllä näkyvää sisältöä. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage Lite tehostaa näytön suorituskykyä dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä ja kuvien ja videokuvan tarkkuutta – kaikki tämä reaaliajassa yhdellä painikkeen painalluksella.

 • ISO 13406-2 Class I -vastaava näyttö, ei pikselivirheitä

  Kirkkaat ja tummat pisteet ovat virheitä nestekidenäytössä. Vaikka jotkut valmistajat vielä pitävätkin nestekidenäytössä näkyviä kirkkaita ja tummia pisteitä väistämättömänä osana valmistusprosessia, Philips ei ole samaa mieltä. Philipsin näytöt ovat ISO 13406-2 Class I -standardin mukaisia, eikä niiden valmistuksessa sallita minkäänlaisia nestekidenäyttövirheitä. Maailmanlaajuisen Philips Perfect Panel™ -takuun mukaan jokainen nestekidenäyttö, jossa on yksikin kirkas tai tumma piste, korjataan tai vaihdetaan uuteen.

 • DVI-D-tulo ja HDCP-tuki

  HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) on DVI-liittimeen sisältyvä kopiosuojausjärjestelmä. Se estää kopiosuojatun sisällön luvattoman kopioinnin. HDCP:n avulla voit toistaa kopiosuojattuja elokuvia ja konserttitallenteita. Se tunnistaa piraattituotteet tarkistamalla signaalin, jolloin vain laillisia kopioita voi käyttää.

 • Huippumodernit SmartTouch-ohjaimet

  Älykkäät SmartTouch-ohjaimet ovat helppokäyttöisiä kosketusherkkiä kuvakkeita, jotka korvaavat ulkonevat painikkeet. SmartTouch-ohjaimet reagoivat kevyimpäänkin kosketukseen ja käynnistävät esimerkiksi näytön tai lisäävät näytön kirkkautta tai terävyyttä SmartImage Lite -toiminnon avulla. Kun toiminto on käytössä, SmartTouch-kuvakkeet hohtavat osoituksena annetuista komennoista.

 • Innovatiivinen, uusi muotoilu sopii elämäntyyliisi!

  Persoonallinen muotoilu yhdistää modernin muotoilutaiteen pehmeät linjat huippumoderneihin materiaaleihin ja tekniseen tietämykseen. Tuloksena on näyttö, joka sopii juuri sinulle.

 • Multimediaelämyksiä kiinteistä kaiuttimista

  Kiinteät kaiuttimet näytössä

 • Sisäinen virtalähde poistaa ulkoisten verkkolaitteiden tarpeen

  Sisäinen virtalähde on näyttölaitteen runkoon sisällytetty verkkolaite, joka korvaa hankalat ulkoiset virtalähteet.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita