LCD-laajakuvanäyttö

    LCD-laajakuvanäyttö

    Luonnollinen 16:9 HD -näyttö, kiiltävä pinta

    Tämä kiiltäväpintainen 191EW9 16:9 HD -laajakuvanäyttö on Vista-yhteensopiva. Siitä on karsittu kaikki ylimääräinen laadusta tinkimättä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-laajakuvanäyttö

19" laajakuva, 18, 5"w näyttö, WXGA 191EW9FB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Luonnollinen 16:9 HD -näyttö, kiiltävä pinta

  • SmartContrast 8000:1 tarjoaa tarkat mustan yksityiskohdat

    SmartContrast 8000:1 tarjoaa tarkat mustan yksityiskohdat

    Haluatko LDC-television suurimmalla kontrastilla ja uskomattomalla kuvalaadulla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. SmartContrast lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä.

  • Helppo kuvaformaatin valinta laajakuvan ja 4:3-formaatin välillä

    Helppo kuvaformaatin valinta laajakuvan ja 4:3-formaatin välillä

    Philipsin ruutunäytön automaattinen kuvaformaatin valinta vaihtaa 4:3-kuvan ja laajakuvaksi ja takaisin sisällön kuvasuhteen mukaan. Leveitä asiakirjoja ei tarvitse vierittää. Laajakuva näkyy laajana ja 4:3-kuvasuhteen sisältö ilman häiriöitä.

  • Energy Star on merkkinä energiansäästöstä ja alhaisesta virrankulutuksesta

    Energy Star on merkkinä energiansäästöstä ja alhaisesta virrankulutuksesta

    Energy Star -merkityt kodin sähkölaitteet on suunniteltu vähemmän energiaa kuluttaviksi, joten ne säästävät rahaa ja kuormittavat ympäristöä vähemmän. Itse asiassa Energy Star -ohjelman mukaiset tuotteet kuluttavat alle 1 wattia sähköä valmiustilassa. Energy Star -kumppanina Philips valmistaa tuotteita, jotka vastaavat Energy Star -energiansäästösuosituksia. Alhainen virrankulutus valmiustilassa saadaan aikaan sekä innovatiivisesti suunnitelluilla valmiustilapiireillä että valitsemalla vain tehokkaista materiaaleista valmistettuja tuotteita.

  • Toistaa tavalliset ja High definition -signaalit

    High definition -näyttö on näyttölaite, joka toistaa high definition -signaalit laadukkaasti. Se on täysin yhteensopiva HD-lähteiden kanssa (kuten HD-digisovittimet). HD-näytön kuvanlaatu on parempi kuin progressive scan -toiminnolla ja täyttää HD-näyttöjen tiukat vaatimukset. HD-näyttö toistaa huippulaatuista analogista VGA-signaalia ja pakkaamatonta digitaalista DVI-signaalia yleisliitännän kautta ja tukee HDCP-suojausta. Se toistaa 720p:n (1280x720p @ 50 ja 60 hertsin progressiivinen) ja 1080i:n (1920x1080i @ 50 ja 60 hertsin lomitettu) signaaleja.

  • Laadukas 16:9-näyttö pelejä ja videoita varten

    Kuvasuhde osoittaa videokuvan leveyden verrattuna sen korkeuteen. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -televisioissa ja Euroopan digitaalitelevisiossa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee erinomaista peli- ja videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

  • Nopea 5 ms:n vasteaika

    Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas tuottaa parempilaatuisen kuvan. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

  • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

    Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

  • Kiiltävä pinta on tyylikäs sisustuksessa

    Viehättävä, elegantisti viimeistelty kiiltävä pinta täydentää sisustuksesi.

  • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

    Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu tarjoamaan uskomattomia viihde-elämyksiä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita