LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  älykäs tapa parantaa tuottavuutta

  Tuottavuus kannattaa! Ammattilaiset luottavat isoon 200P6IG-näyttöön, sillä se näyttää yleisimmät videomuodot hyvin ja sen ergonomia parantaa suorituskykyä. Lyijytön muotoilu ja etähallintaominaisuudet puolestaan pitävät kokonaiskustannukset alhaisina. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

älykäs tapa parantaa tuottavuutta

 • Terävä kuva UXGA (1600 x 1200) -resoluutiolla

  Näytön resoluutio ilmaisee kuvapisteiden (pikselien) määrän koko näytöllä. Esimerkiksi 1600 x 1200 pikselin näytössä voi näyttää 1600 erillistä pistettä kullakin 1200 rivillä (noin 2 miljoonaa kuvapistettä). Lisäksi XGA-näyttöä ei tarvitse lomittaa, mikä parantaa näytön suorituskykyä ja väritehosteita.

 • Signaalitulot lisäävät näytön joustavuutta

  Kolmella tulolla näytetään VGA-, DVI-D- ja DVI-I-signaaleja. Kolmituloisessa näytössä on yksi D-Sub (VGA)- ja yksi DVI-I-liitin. Lisävarusteena saatavan sovittimen avulla DVI-I-liittimeen voidaan liittää joko digitaalinen DVI-D- tai digitaalinen/analoginen DVI-I-lähtökaapeli. Tämä tuo näytölle lisää käyttömahdollisuuksia ja lisää käyttövuosia.

 • 16 ms:n virrankytkennän vasteaika: parempi teksti- ja grafiikkanäyttö

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas johtaa parempaan kuvanlaatuun. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • Enemmän kuvia ja sisältöä ilman selausta

  Katselualue on näytön kuvapinnan se alue, jolla voidaan esittää tietoja.

 • 90 astetta kääntyvä näyttö ja älykäs johtojen hallinta

  Super Ergo -näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeus, kiertonivel, kallistuma ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Älykäs johtojen hallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Näppärät kiinteät kaiuttimet

  Kiinteät kaiuttimet näytössä

 • Itsenäinen äänitoiminto tehostaa verkkokokouksia

  Äänilähtö edistyneen sisäisen laiteohjelmiston avulla myös ilman videotuloliitäntää

 • Usean videolähteen näyttö: S-Video ja CVBS

  Liitännät kahden videolähteen signaalituloja varten: S-video ja CVBS

 • Näyttää tietokoneen tietoja samalla, kun katsot videota tai televisiota

  PIP-toiminnolla voi katsella pientä televisio- tai videoikkunaa valitussa osassa ruutua.

 • SmartManage tarjoaa resurssienhallintaominaisuuksia lähiverkossa

  SmartManage on näyttöjen tilan valvonta-, hallinta- ja tarkistusjärjestelmä, jolla voidaan myös antaa etätukea käyttäjille ongelmatilanteissa. Tämä kaikki hoituu lähiverkossa.

 • Lyijyttömyys on hyväksi ympäristölle

  Lyijyttömät näyttötuotteet suunnitellaan ja tuotetaan lyijyn ja muiden ympäristölle vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskevan Euroopan parlamentin ja neuvoston RoHS-direktiivin mukaisesti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita