LCD-näyttö

  Älykäs tapa parantaa tuottavuutta

  Kun tehtävä edellyttää tehokasta suorituskykyä, joustavuutta ja ergonomisuutta, ammattilaiset luottavat isoon 200P7-näyttöön, jossa on käytetty SmartImage-tekniikkaa. Lisäksi näytön lyijytön rakenne ja resurssien etähallinta pitävät kokonaiskustannukset alhaisina. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Älykäs tapa parantaa tuottavuutta

 • SmartImage ainutlaatuisiin katseluelämyksiin

  SmartImage ainutlaatuisiin katseluelämyksiin

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage tehostaa näytön suorituskykyä dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta – kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • Terävä kuva UXGA (1600 x 1200) -resoluutiolla

  Näytön resoluutio ilmaisee kuvapisteiden (pikselien) määrän koko näytöllä. Esimerkiksi 1600 x 1200 pikselin näytössä voi näyttää 1600 erillistä pistettä kullakin 1200 rivillä (noin 2 miljoonaa kuvapistettä). Lisäksi XGA-näyttöä ei tarvitse lomittaa, mikä parantaa näytön suorituskykyä ja väritehosteita.

 • Laaja 178 asteen katselukulma

  Jopa 178 asteen laaja katselukulma tarjoaa selkeän näytön joka kulmasta.

 • Signaalitulot lisäävät näytön joustavuutta

  Kolmella tulolla näytetään VGA-, DVI-D- ja DVI-I-signaaleja. Kolmituloisessa näytössä on yksi D-Sub (VGA)- ja yksi DVI-I-liitin. Lisävarusteena saatavan sovittimen avulla DVI-I-liittimeen voidaan liittää joko digitaalinen DVI-D- tai digitaalinen/analoginen DVI-I-lähtökaapeli. Tämä tuo näytölle lisää käyttömahdollisuuksia ja lisää käyttövuosia.

 • 16 ms:n virrankytkennän vasteaika: parempi teksti- ja grafiikkanäyttö

  Virrankytkennän vasteaika on aika, joka nestekidesolulta kuluu aktiivisesta (musta) passiiviseksi (valkoinen) ja takaisin aktiiviseksi (musta) siirtymiseen. Aika mitataan millisekunteina. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi siirto, mikä taas johtaa parempaan kuvanlaatuun. Virrankytkennän vasteaika on näytön tärkein ominaisuus käsiteltäessä yritystoimintaan liittyviä asiakirjoja, grafiikkaa ja valokuvia.

 • 90 astetta kääntyvä näyttö ja älykäs johtojen hallinta

  Super Ergo -näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeus, kiertonivel, kallistuma ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Älykäs johtojen hallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Uusia käyttömahdollisuuksia Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

  Philipsin Windows Vista -käyttöjärjestelmää tukevat monitorit pääsevät oikeuksiinsa tässä uudessa värikkäässä, mielenkiintoisessa ja visuaalisesti hienostuneessa käyttöjärjestelmässä. Vista on suunniteltu antamaan enemmän viihde-elämystä, parantamaan käyttäjän työn tuottavuutta ja helpottamaan tietokoneen kotikäyttöä. Tietojen selaaminen, etsiminen ja hallinta on nopeaa, tehokasta ja helppoa niin työssä kuin viihdekäytössä.

 • SmartManage tarjoaa resurssienhallintaominaisuuksia lähiverkossa

  SmartManage on näyttöjen tilan valvonta-, hallinta- ja tarkistusjärjestelmä, jolla voidaan myös antaa etätukea käyttäjille ongelmatilanteissa. Tämä kaikki hoituu lähiverkossa.

 • Näyttöasetukset helposti Philipsin SmartControl-ohjelmistolla

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

 • Nopea ja helppo kiinteä USB 2.0 -liitäntäratkaisu

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Näyttöön sisältyvä USB 2.0 -ratkaisu tarjoaa helpon ja nopean tavan lukea, tallentaa ja ladata ohjelmia ja muita tiedostoja usean tietokoneen ja yhden tai useamman USB-laitteen välillä.

 • Helppo DVI-liitäntä varmistaa aidon digitaalisen kuvaelämyksen

  Tuotteen mukana tulee DVI-kaapeli, joka tuottaa laadukkaan digitaalisen kuvan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita