LCD-multimedianäyttö

  Silmiesi tähden

  Ainutlaatuisesti silmien väsymistä vähentävät tyylikkäät LightFrame-LCD-näytöt ovat ilo silmälle. Ne on tarkoitettu pitkään tietokoneen näytön ääressä työskenteleville henkilöille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-multimedianäyttö

56 cm (22") w X-line 220X1SW/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Silmiesi tähden

Innovatiivinen LightFrame-LCD vähentää silmien väsymistä

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision on Philipsin oma, alan johtava testaus- ja algoritmitekniikka näyttöjen säätämistä ja hienosäätöä varten. Se on kattava prosessi, joka takaa kaikkien tehtaalta lähtevien näyttöjen erinomaisen suorituskyvyn. Näytöt noudattavat standardia, joka on neljä kertaa tiukempi kuin Microsoftin Vista-vaatimukset. Vain Philips varmistaa jokaisen uuden näytön värien tarkkuuden ja kuvanlaadun näin huolellisesti.

 • SmartContrast 30000:1 tarjoaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  SmartContrast 30000:1 tarjoaa uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat

  Haluatko LDC-taulutelevision suurimmalla kontrastilla ja huippukirkkaalla kuvalla? Philipsin tehokas videoprosessointi yhdessä ainutlaatuisen himmennys- ja taustavalotekniikan kanssa tuottaa eloisat värit. SmartContrast lisää kontrastia, jolloin tuloksena on erinomainen mustan taso sekä tummien varjojen ja sävyjen tarkka toisto. Kuva on kirkas, terävä ja elävä

 • Jopa 2 ms:n nopea vasteaika

  Jopa 2 ms:n nopea vasteaika

  SmartResponse on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka, joka käyttöön otettuna säätää vasteajat automaattisesti tietyn sovelluksen, kuten pelin tai elokuvan, vaatimusten mukaisiksi

 • Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi eli laitteessa on liittimet analogisten VGA- ja digitaalisten DVI-signaalien tuloille.

 • Laajakuva- ja 4:3-kuvaformaattien vaihto yhdellä painalluksella

  Laajakuva- ja 4:3-kuvaformaattien vaihto yhdellä painalluksella

  Philipsin automaattinen kuvaformaatti -painikkeella vaihdat 4:3-kuvan laajakuvaksi ja takaisin sisällön kuvasuhteen mukaan. Leveitä asiakirjoja ei tarvitse vierittää. Laajakuva näkyy laajana ja 4:3-kuvasuhteen sisältö ilman häiriöitä.

 • USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollistaa USB-muistilaitteiden, kameroiden, kannettavien kiintolevyjen, WWW-kameroiden, PDA-laitteiden, tulostimien ja monien muiden USB-liitännällä varustettujen plug and play -multimedialaitteiden liittämisen. USB 2.0 -signaali kulkee tietokoneeseen näytössä olevan USB 2.0 -portin kautta. Huomaa, että useisiin laitteisiin, esimerkiksi kameroihin ja kiintolevyihin on kytkettävä erikseen virta, koska ne vaativat enemmän virtaa kuin näytön USB-portin kautta kulkee.

 • Innovatiivinen valaisintekniikka vähentää silmien väsymistä

  LightFrame on Philipsin LCD-tekniikka, joka merkitsee näytön kehyksen ympäröimistä sinisellä LightFrame-valokehyksellä, joka stimuloi näköaistia, parantaa keskittymistä ja edistää kokonaisvaltaista hyvänolon tunnetta.

 • Kiiltävä pianovalkoinen viimeistely kaunistaa kotiasi

  Viehättävä, elegantisti viimeistelty kiiltävä pianovalkoinen pinta täydentää sisustuksesi.

 • DVI-D-tulo ja HDCP-tuki

  HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) on DVI-liittimeen sisältyvä kopiosuojausjärjestelmä. Se estää kopiosuojatun sisällön luvattoman kopioinnin. HDCP:n avulla voit toistaa kopiosuojattuja elokuvia ja konserttitallenteita. Se tunnistaa piraattituotteet tarkistamalla signaalin, jolloin vain laillisia kopioita voi käyttää.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita