LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Maailman ensimmäinen PowerSensor-näyttö pienentää sähkölaskuja

  Philipsin vihreän 225B-näytön vallankumouksellinen PowerSensor-tekniikka havaitsee käyttäjän läsnäolon ja säätää virrankulutuksen sen mukaan. Näin virrankulutus alenee jopa 70 %. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö

22"w B-line, 1680 x 1050 / Kuvasuhde 16:10 225B1CB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Maailman ensimmäinen PowerSensor-näyttö pienentää sähkölaskuja

 • PowerSensor pienentää käyttökustannuksia säästämällä energiaa

  PowerSensor pienentää käyttökustannuksia säästämällä energiaa

  PowerSensor on sisäänrakennettu "ihmistunnistin", joka lähettää ja vastaanottaa turvallisia infrapunasignaaleja. Signaalien avulla tarkistetaan, onko käyttäjä paikalla. PowerSensor vähentää automaattisesti näytön kirkkautta, kun käyttäjä poistuu paikalta, mikä säästää jopa 70 prosenttia energiakustannuksissa ja pidentää näytön käyttöikää.

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision on Philipsin oma, alan johtava testaus- ja algoritmitekniikka näyttöjen säätämistä ja hienosäätöä varten. Se on kattava prosessi, joka takaa kaikkien tehtaalta lähtevien näyttöjen erinomaisen suorituskyvyn. Näytöt noudattavat standardia, joka on neljä kertaa tiukempi kuin Microsoftin Vista-vaatimukset. Vain Philips varmistaa jokaisen uuden näytön värien tarkkuuden ja kuvanlaadun näin huolellisesti.

 • USB-portti parantaa multimediaelämystä

  USB-portti parantaa multimediaelämystä

  USB (Universal Serial Bus) on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla tietokoneet ja oheislaitteet kytketään toisiinsa. USB mahdollistaa nopean yhteyden edulliseen hintaan, ja siitä onkin tullut yleisin liitäntätapa tietokoneiden ja oheislaitteiden välille. Tätä nopeaa yhteyttä käyttävien USB-laitteiden liittäminen on helppoa näytössä käyttäjän silmien korkeudella sijaitsevan USB-portin ansiosta. (USB 2.0 -tuki riippuu tietokoneen USB-asetuksista. Kun laite liitetään USB 2.0 -yhteensopivaan tietokoneeseen, näyttö on USB 2.0 -yhteensopiva.)

 • Vaivaton näytön säätäminen SmartControl II -ohjelmistolla

  SmartControl II on näyttöohjelmisto, jonka helppokäyttöisessä käyttöliittymässä määrität nopeasti tarkkuuden hienosäädön, värien kalibroinnin ja muut näyttöasetukset, kuten kirkkaus, kontrasti, vaihe ja kello, sijainti, RGB ja valkoinen piste sekä ääniasetukset - niissä malleissa, joissa on kiinteät kaiuttimet.

 • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaelämyksiin

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut, ylös tai alas suunnatut jne mallista ja muotoilusta riippuen.

 • Kallistuksen ja kiertonivelen avulla löydät sopivan katselukulman

  Näytön telineessä olevan kallistus- ja kiertonivelmekanismin avulla näyttöä voi kiertää tai kallistaa eteen- tai taaksepäin.

 • Erinomainen energiatehokkuus auttaa alentamaan sähkölaskua

  Philips on johtavassa asemassa varmistettaessa, että yrityksen kaikki tuotteet siirtyvät energiaa säästäviin ratkaisuihin. Käyttämällä tehokkaita virtalähteitä ja vähemmän osia Philips on varmistanut, että näyttö käyttää tavallisesti puolet vähemmän energiaa kuin sitä aiemmat mallit. Energian säästöä parantaa vielä se, että näyttö käyttää lepotilassa vain 0,5 wattia. Alhaisempi virrankulutus vähentää hiilidioksidipäästöjä. Lisätietoja Philipsistä ja energiansäästöstä on osoitteessa www.philips.com/about/sustainability/oursustainabilityfocus/energyefficiency/index.page

 • Ympäristöä säästävät materiaalit täyttävät kansainväliset standardit

  Kestävä kehitys strategisena liiketoimintaperiaatteenaan Philips on sitoutunut käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja kaikissa uusissa tuotevalikoimissaan. Lyijyttömiä materiaaleja käytetään kautta linjan. Runkojen muoviosat, alustojen metalliosat ja pakkausmateriaalit valmistetaan 100 % kierrätettävistä materiaaleista. 50 % vähennys lamppujen elohopeasisällössä on jo saavutettu. Noudatamme tarkasti RoHS-standardeja, jotka varmistavat, että kaikki vaaralliset materiaalit on poistettu ja vain ympäristöystävällisiä materiaaleja on käytetty. Lisätietoja ympäristöstä ja Philipsistä on osoitteessa http://www.asimpleswitch.com/global/

 • EPEAT Silver vähentää ympäristön kuormitusta

  EPEAT Silver -merkinnän saaneet Philips-näytöt takaavat suojan ihmisten terveydelle ja ympäristölle. Näytöt säästävät aiempaa paremmin energiaa, ja niiden ilmastolle haitallisten kasvihuonekaasujen päästöarvot ovat alhaiset. EPEAT-ohjelma auttaa ostajia arvioimaan, vertaamaan ja valitsemaan näyttöjä Yhdysvaltain EPA:n tukemien 51 ympäristökriteerin mukaan. EPEAT Silver on kelvollinen ainoastaan maissa, joissa Philips rekisteröi tuotteen. Tarkista rekisteröinnin tila maassasi osoitteesta www.epeat.net.

 • 70 mm:n korkeudensäädön ansiosta istuma-asento on mukava

  Philips Compact Ergo -näyttöteline sopii kaikille, koska se kallistuu, kääntyy ja säätyy korkeudeltaan jokaiselle sopivaksi, joten näytön katseleminen on miellyttävää ja työskentely tehokasta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita