LED-taustavalaistu IPS-LCD-näyttö

E Line, 21, 5" / 54, 6 cm, Full HD -näyttö 227E4QHSD/01 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Tehokas IPS-näyttö

    Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/227e4qhsd_01/227e4qhsd_01_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
    Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

    LED-taustavalaistu IPS-LCD-näyttö

    227E4QHSD/01 Etsi samanlaisia tuotteita

    Koe uskomattomat LED-kuvat tällä IPS-laajakuvanäytöllä, jossa on tyylikäs ja ohut muotoilu. Upeat ominaisuudet, kuten HDMI ja SmartImage lite tekevät näytöstä erinomaisen valinnan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehokas IPS-näyttö

takaa kirkkaat ja eloisat värit

  • IPS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

    IPS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

    IPS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat 178/178 asteen katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta – jopa 90-asteen kulmassa! Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen IPS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

  • HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

    HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

    HDMI-liitännällä varustettu laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta sekä videokamerasta.

  • 16:9 Full HD -näyttö takaa parhaan katseluelämyksen

    16:9 Full HD -näyttö takaa parhaan katseluelämyksen

    Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

  • TrueVision takaa laboratoriolaatuisen kuvan

    TrueVision takaa laboratoriolaatuisen kuvan

    TrueVision on Philipsin oma tekniikka, jossa käytetään kehittynyttä algoritmia näyttöpaneelin testauksessa ja kohdistuksessa, mikä parantaa näytön suorituskykyä. Philips varmistaa, että TrueVision-näytöt käyvät tehtaalla läpi tämän hienosäätöprosessin, ja näin taataan tasainen värin- ja kuvanlaatu.

  • Uudenaikainen kosketusohjaus

    Uudenaikainen kosketusohjaus

    Kosketusohjaimet ovat älykkäitä, kosketusherkkiä kuvakkeita, jotka korvaavat ulkonevat painikkeet. Niillä käyttäjä voi säätää näyttöä tarpeen mukaan. Uudenaikaiset kosketusohjaimet reagoivat kevyimpäänkin kosketukseen.

  • SmartImage Lite ainutlaatuisiin katseluelämyksiin

    SmartImage Lite on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytöllä näkyvää sisältöä. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage Lite tehostaa näytön suorituskykyä dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä ja kuvien ja videokuvan tarkkuutta – kaikki tämä reaaliajassa yhdellä painikkeen painalluksella.

  • Ympäristöystävällinen näyttö ei sisällä elohopeaa

    Philipsin näytöt, joissa on LED-taustavalo, eivät sisällä elohopeaa, joka kuuluu luonnon myrkyllisimpiin aineisiin ja vaikuttaa ihmisiin ja eläimiin. Siksi näyttö on ympäristöystävällisempi koko elinkaarensa ajan aina valmistuksesta hävittämiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita