LCD-TV ammattikäyttöön

  Takaa asiakkaiden tyytyväisyys

  Tämä moderni ja energiatehokas Hospitality-TV on valmiina vuorovaikutteisiin toimintoihin. Asiakkaat voivat liittää siihen omia laitteitaan, nauttia musiikista kylpyhuoneessa ja nähdä saapuessaan räätälöidyn tervetuloilmoituksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV ammattikäyttöön

22" System, LCD, integroitu digitaalinen 22HFL5550D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Takaa asiakkaiden tyytyväisyys

Philipsin digitaalinen vuorovaikutteinen Hospitality-TV

 • SmartCard Xpress -korttipaikka vuorovaikutteisille järjestelmille

  Valinnainen SmartCard Xpress -korttipaikka voidaan asentaa television takaosaan. Kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin Serial Xpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti kaikki television ohjelmointi- ja kanava-asetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Ohjelmiston etäpäivitys

  Sertifioidut järjestelmien valmistajat voivat päivittää TV:n hotellikäyttöominaisuuksia ohjaavan ohjelmiston etäsijainnista.

 • Integroidussa kellossa herätystoiminto ja viestihälytys

  Herätystoiminnolla varustetun sisäänrakennetun kellon ansiosta huoneeseen ei tarvitse hankkia ja sijoittaa ylimääräistä kelloa johtoineen ja liitäntöineen. Automaattinen ajan synkronointi tekstitelevision avulla ja herätysasetusten säilytys lyhyiden sähkökatkosten ajan ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta asiakkaat viihtyvät.

 • HD-valmius, integroitu DVB-T-viritin

  Anna asiakkaiden nauttia aidon teräväpiirtotelevisiokuvan poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-digisovittimien katsomiseen. TV hyväksyy analogiset YPbPr-signaalit sekä laadukkaimmat pakkaamattomat digitaaliset signaalit DVI- tai HDMI-liitännän kautta. Digitaaliset signaalit tukevat HDCP-kopiointisuojausta. Integroidulla DVB-T-virittimellä voit vastaanottaa maanpäällisiä digitelevisiokanavia nykyisten analogisten kanavien lisäksi. Sen avulla asiakkaat voivat myös kuunnella digitaalisia radiokanavia ilman tarvetta hankkia uutta radiovastaanotinta.

 • USB-liitännän avulla multimediatoiston aloittaminen on helppoa ja nopeaa

  Tähän televisioon voi liittää USB-muistitikun, jolloin multimediasisällön toistaminen on helppoa ja nopeaa. Tuetut toistomuodot: MP3, diaesitystiedostot (.alb), JPEG-kuvat.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

  PC-tulon avulla voit yhdistää TV:n tietokoneeseen ja käyttää TV:tä PC-näyttönä.

 • Ulkoisten kaiutinten liitäntä

  Vahvistettu ääniliitäntä helpottaa ulkoisten kaiuttimien asentamista (esimerkiksi kylpyhuoneisiin) eikä ulkoisia laitteita tarvitse hankkia

 • Philipsin yhteyspaneelin avulla asiakkaat voivat käyttää omia laitteitaan

  Tämä TV toimii saumattomasti Philipsin yhteyspaneelien kanssa. Asiakkaat voivat helposti liittää niihin tietokoneita, MP3-soittimia, DVD-laitteita, videokameroita ja muita laitteita. Automaattitunnistuksen avulla yhteyspaneeli ja TV näyttävät liitetyn laitteen sisällön automaattisesti.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lisätietoja maista, joissa on otettu käyttöön DVB-T-järjestelmä, saat Philipsin yhteyshenkilöltä.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita