LCD-näyttö, jossa SmartImage

  LCD-näyttö, jossa SmartImage

  Tyylikäs ja suorituskykyinen näyttö

  Tehosta pelikokemusta tyylikkäällä Philips Gioco 3D -näytöllä. Huippuohut muotoilu, upeat värit ja häiriötön 3D-suorituskyky takaavat aidontuntuisen pelielämyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö, jossa SmartImage

Gioco, 23" / 58, 4 cm, 3D, FPR-lasit 238G4DHSD/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Tyylikäs ja suorituskykyinen näyttö

Täydelliseen 3D-pelaamiseen

 • AH-IPS-tekniikka takaa kirkkaat ja eloisat värit

  AH-IPS-tekniikka takaa kirkkaat ja eloisat värit

  Tämä Philipsin näyttö hyödyntää AH-IPS-paneelien parannettua rakennetta, joka parantaa värien toistotarkkuutta, lyhentää vasteaikaa ja vähentää virrankulutusta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen AH-IPS-paneelien värit näkyvät tasaisina ja yhtenäisinä laajoissa 178/178 asteen katselukulmissa ja jopa 90 asteen kulmassa. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta tekniikka soveltuu tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativiin ammattisovelluksiin, kuten kuvankäsittelyohjelmiin ja grafiikkasovelluksiin.

 • Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Philipsin uusi pelinäyttö tarjoaa useita optimoituja tiloja pelaamiseen. FPS-tilassa (First person shooting) näet tummat ja piilotetut kohteet paremmin. Racing-tilassa (Kilpa-ajo) näytön vasteaika ja kuvasäädöt ovat nopeampia. RTS-tilassa (Real time strategy) on erityinen SmartFrame, joka mahdollistaa koko- ja kuvasäädöt tietyllä näytön alueella. Gamer 1- ja Gamer 2 -toimintojen avulla voit tallentaa käyttäjäkohtaisia näyttöasetuksia eri peleille.

 • HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

  HDMI-valmis Full HD -viihteeseen

  HDMI-valmis laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta sekä videokamerasta.

 • Minimalistinen ulkoasu huippuohuella muodolla

  Kehittyneen paneelitekniikan ansiosta Philipsin uusien näyttöjen reuna on vain noin 2,5 mm ja paneelimatriisien leveys on vain noin 9 mm. Niinpä näytön mitat on saatu minimalistisen pieniksi. Näytöt soveltuvat erityisen hyvin usean näytön käyttöön, pelaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja ammattisovelluksien käyttöön. Huippuohuen reunan ansiosta käytössäsi on yksi suuri näyttö.

 • Häiriötön 3D-elämys

  Häiriötön 3D takaa miellyttävän katseluelämyksen tuntikausiksi. Kevyet 3D-lasit toistavat kuvan ilman häiriöitä eikä niissä tarvita paristoja tai kaapeleita. Luvassa on vaivaton 3D- elämys koko perheelle!

 • Auto 3D toimii uusimmissa Blue-ray-peli- ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI

  Philipsin 3D-näyttö vaihtaa automaattisesti 3D-tilaan ja tuottaa heti upeita kuvia Blu-ray-peleissä ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI 1.4a -yhteensopiva liitin. Ei enää säätämistä!

 • Muunna 2D:t 3D:hen yhdellä painikkeella

  Muunna 2D-sisällöt 3D:ksi painikkeen painalluksella! Pikanäppäin on helposti käytettävissä ruudun reunassa. Tämä toiminto uudistaa 2D-kokoelmasi pelit, elokuvat ja videot muuntamalla ne 3D:ksi.

 • SmartControl: helppo näytön säätö

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Jos tunnet huonovointisuutta, kuten huimausta, päänsärkyä tai sekavuutta, älä katso 3D-kuvaa pitkään yhtäjaksoisesti.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
 • Lue tarkasti käyttöohje, jossa on lisätietoja 3D-katselusta ja terveydestä.
 • Saat lisätietoa VGA-kortista ja muista 3D-toimintoon liittyvistä vaatimuksista osoitteessa www.philips.com/support.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita