LCD-laajakuvanäyttö

  Ergonominen WideColor-näyttö parantaa yrityksesi tuottavuutta

  Philips 240BW9 parantaa yrityksesi tuottavuutta erinomaisen tarkkuuden, helppolukuisen tekstin ja tavallista suuremman katselualueen ansiosta. Lisäksi siinä on kiinteät kaiuttimet ja sen voi päivittää Windows Vistaan vaikka heti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-laajakuvanäyttö

61 cm (24") laajakuva, WUXGA 240BW9CS/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Ergonominen WideColor-näyttö parantaa yrityksesi tuottavuutta

 • SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage: optimoitu näytön käyttökokemus

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, kuvia, viihdettä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdestä painikkeesta.

 • TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision: laboratoriolaatuinen näytön suorituskyky

  TrueVision on Philipsin oma, alan johtava testaus- ja algoritmitekniikka näyttöjen säätämistä ja hienosäätöä varten. Se on kattava prosessi, joka takaa kaikkien tehtaalta lähtevien näyttöjen erinomaisen suorituskyvyn. Näytöt noudattavat standardia, joka on neljä kertaa tiukempi kuin Microsoftin Vista-vaatimukset. Vain Philips varmistaa jokaisen uuden näytön värien tarkkuuden ja kuvanlaadun näin huolellisesti.

 • Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi, ja analogiset VGA- ja digitaaliset DVI-signaalit hyväksytään

  Tuloja on kaksi eli laitteessa on liittimet analogisten VGA- ja digitaalisten DVI-signaalien tuloille.

 • Helppo kuvaformaatin valinta laajakuvan ja 4:3-formaatin välillä

  Helppo kuvaformaatin valinta laajakuvan ja 4:3-formaatin välillä

  Philipsin ruutunäytön helppo kuvaformaatin valinta vaihtaa 4:3-kuvan laajakuvaksi ja takaisin sisällön kuvasuhteen mukaan. Leveitä asiakirjoja ei tarvitse vierittää. Laajakuva näkyy laajana ja 4:3-kuvasuhteen sisältö ilman häiriöitä.

 • USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollista oheislaitteiden kätevän liittämisen

  USB-portti mahdollistaa USB-muistilaitteiden, kameroiden, kannettavien kiintolevyjen, WWW-kameroiden, PDA-laitteiden, tulostimien ja monien muiden USB-liitännällä varustettujen plug and play -multimedialaitteiden liittämisen. USB 2.0 -signaali kulkee tietokoneeseen näytössä olevan USB 2.0 -portin kautta. Huomaa, että useisiin laitteisiin, esimerkiksi kameroihin ja kiintolevyihin on kytkettävä erikseen virta, koska ne vaativat enemmän virtaa kuin näytön USB-portin kautta kulkee.

 • Laajemman värinäytön värit ovat luonnollisemmat, kirkkaammat

  WideColor on LCD-näyttö, jonka kylmäkatodi-loisteputkilamppujen taustavalaistus tehokas ja laaja värikirjo ja ylivertainen värienkäsittely laajentavat värialuetta NTSC-järjestelmän tavallisilla LCD-paneelien 72 prosentin värikirjosta vähintään 92 prosenttiin parantaen dramaattisesti värien puhtautta ja kylläisyyttä ja näyttävät värit luonnollisina ja kirkkaina.

 • 1920 x 1200 -tarkkuus: ihanteellinen kahden A4-sivun katsomiseen rinnakkain

  Ultra Extended Graphics Array -laajakuvamuodon tarkkuus voi olla 1920 x 1200 tai noin 2,3 miljoonaa pikseliä.

 • DVI-D-tulo ja HDCP-tuki

  HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) on DVI-liittimeen sisältyvä kopiosuojausjärjestelmä. Se estää kopiosuojatun sisällön luvattoman kopioinnin. HDCP:n avulla voit toistaa kopiosuojattuja elokuvia ja konserttitallenteita. Se tunnistaa piraattituotteet tarkistamalla signaalin, jolloin vain laillisia kopioita voi käyttää.

 • Vaivaton näytön säätäminen SmartControl II -ohjelmistolla

  SmartControl II on näyttöohjelmisto, jonka helppokäyttöisessä käyttöliittymässä määrität nopeasti tarkkuuden hienosäädön, värien kalibroinnin ja muut näyttöasetukset, kuten kirkkaus, kontrasti, vaihe ja kello, sijainti, RGB ja valkoinen piste sekä ääniasetukset - niissä malleissa, joissa on kiinteät kaiuttimet.

 • Vihreä muotoilu säästää resursseja ja alentaa käyttökustannuksia

  Ympäristöystävälliseksi suunnitellussa näytössä virrankulutusta on alennettu, pakkausmateriaaleja on vähennetty eikä siinä käytetä vaarallisia materiaaleja. Kestävän kehityksen eturintamassa pyrimme vähentämään tuotteidemme ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana. Tarjoamme kuluttajille valittavaksi helposti tuotteita, joissa on ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus otettu huomioon.

 • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaelämyksiin

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut, ylös tai alas suunnatut jne mallista ja muotoilusta riippuen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita