LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  Maailman ensimmäinen ErgoSensor-näyttö

  Innovatiivinen Philips ErgoSensor -näyttö on maailman ensimmäinen älykäs näyttö, joka ohjaa käyttäjän ergonomisesti oikeaan asentoon tietokoneen ääressä Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LED-taustavalaistu LCD-näyttö

P-line, 24" / 61 cm, Full HD -näyttö 241P4LRYEB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Maailman ensimmäinen ErgoSensor-näyttö

työhyvinvoinnin ja tehokkuuden parantamiseen

 • SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, valokuvia, elokuvia, pelejä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdellä painikkeella.

 • Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa maksimaalisen lukumukavuuden

  Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa maksimaalisen lukumukavuuden

  Kehittyneen SmartErgoBase-näyttötelineen ansiosta näyttö voidaan laskea lähes pöydän tasolle, jolloin katselukulma voidaan säätää vielä entistä mukavammaksi. Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa täydellisen työskentelymukavuuden, jos käytät silmälaseja työskennellessäsi tietokoneella. Lisäksi eripituiset käyttäjät voivat säätää näytön korkeuden ja katselukulman haluamakseen silmien rasittumisen ja väsymyksen vähentämiseksi.

 • ErgoSensorin avulla teet töitä entistä terveellisemmin

  Philips uskoo, että työ on sovitettava ihmisille eikä toisin päin. Philips on halunnut edistää työhyvinvointia ja tuottavampia työpaikkoja kehittämällä maailman ensimmäisellä innovatiivisella näytönsisäisen "ErgoSensor"-tekniikan, joka tunnistaa ja mittaa käyttäjän asennon. ErgoSensor ohjaa käyttäjän istumaan ergonomisesti oikeassa asennossa tietokoneen ääressä ja antaa korjaavaa palautetta optimaalisesta katseluetäisyydestä sekä niskan ergonomisesta kulmasta ja neuvoo taukojen pitämisessä. Se käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä sammuttamalla näytön, jos käyttäjä ei istu koneen ääressä.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä

  ErgoSensorissa on kiinteä tunnistin, joka havaitsee ja mittaa käyttäjän toimia. Tunnistin huomaa, milloin käyttäjä lähtee näytön edestä, ja vähentää automaattisesti näytön kirkkautta. Näin sähkön kulutus pienenee jopa 80 %. Kun käyttäjä palaa näytön eteen, täysi toimintateho palautuu automaattisesti. Tunnistin ei pelkästään auta säästämään sähköä, se pidentää myös näytön käyttöikää ja siten pienentää hiilijalanjälkeäsi.

 • TCO Edgen ansiosta 65 % kuluttajien kierrättämää muovia

  TCO Edge -sertifikaatti myönnetään tuotteille, jotka panevat paremmaksi kuin jo olemassa olevat ekologisuusohjelmat. TCO:n standardivaatimusten lisäksi ohjelmassa määrätään muun muassa, että tuotteissa käytetään vähintään 65 % kuluttajien kierrättämää muovia, tuotteiden on oltava energiatehokkaita ja sisällettävä mahdollisimman vähän vaarallisia materiaaleja, pakkausmateriaalin on oltava kokonaan kierrätettävää ja itse tuotteen helposti kierrätettävissä. Tämä Philips-näyttö on tekniikaltaan huippuluokkaa, ja ympäristövastuullisella ostospäätökselläsi autat sekä itseäsi että planeettaamme!

 • Ei sisällä PVC- eikä BFR-muovia

  Tässä Philips-näytössä ei ole PVC- eikä BFR-muovia.

 • Nollan watin virtakytkimellä laite ei kuluta lainkaan virtaa

  Nollan watin virtakytkimellä laite ei kuluta lainkaan virtaa. Kytkin on näytön takana, ja kun se on kytketty, näyttö ei saa ollenkaan virtaa, mikä pienentää hiilijalanjälkeä.

 • Niskan asennon tunnistus ja korjausohjeet

  Innovatiivinen Philips ErgoSensor -näyttö, jossa on älykäs asennon tunnistus, ohjaa käyttäjän interaktiivisesti ergonomisesti oikeaan asentoon tietokonenäytön ääreen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • EPEAT Gold on voimassa ainoastaan maissa, joissa Philips rekisteröi tuotteen. Lisätietoja rekisteröinnistä eri maissa on osoitteessa www.epeat.net.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita