LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  Anna silmiesi rentoutua

  Innovatiivinen Philips LightFrame 2 -näyttö ja sen ainutlaatuinen reunus lähettävät tietyn aallonpituuden viileää sinistä valoa, joka vähentää silmien väsymistä ja parantaa keskittymistä - ja tunnet olosi paremmaksi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LED-taustavalaistu LCD-näyttö

LightFrame 2™, 23, 6" + 60 cm 248X3LFHSB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Anna silmiesi rentoutua

Innovatiivinen LightFrame-näyttö vähentää silmien väsymistä

 • SmartImage optimoitu helppokäyttöisyyteen

  SmartImage optimoitu helppokäyttöisyyteen

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, valokuvia, elokuvia, pelejä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kuvatarkkuutta, värien kylläisyyttä, kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötila säästää virtaa merkittävästi. Kaikki reaaliajassa yhdellä painikkeella.

 • SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor on edistynyt kuvanlaajennustekniikka, joka parantaa näytön kuva-aluetta. Tehostamalla näytön RGB-vahvistustasoa tämä ominaisuus rikastaa ja elävöittää kuvia.

 • SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt on kehittynyt algoritmi, joka parantaa tekstipohjaisten, keskittymistä vaativien sovellusten, kuten PDF-asiakirjojen ja e-kirjojen, luettavuutta.

 • HDMI-valmius 16:9 Full HD -viihteelle

  HDMI-valmius 16:9 Full HD -viihteelle

  HDMI-valmis laite vastaanottaa HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -signaalia eli huippulaatuista digitaalista videokuvaa ja ääntä yhdellä kaapelilla tietokoneesta tai yhdestä tai useammasta AV-lähteestä, kuten digisovittimesta, DVD-soittimesta ja AV-vastaanottimesta sekä videokamerasta.

 • Innovatiivinen LightFrame™-tekniikka rentouttaa silmäsi

  Ainutlaatuisen LightFrame-tekniikan ansiosta Philips jatkaa pitkiä perinteitään innovaatioiden käyttämisessä tehokkaasti. LightFrame-tekniikka perustuu siihen tieteelliseen havaintoon, että silmän kolmanteen reseptoriin kulkeva sininen valo virkistää biologista kelloasi, tekee sinusta energisemmän ja lisää hyvinvointia. Käyttämällä tähän tarkoitukseen kehitettyjä materiaaleja Philips LightFrame -näytön kehys lähettää tietyn aallonpituuden sinistä valoa, joka vähentää silmien väsymistä ja parantaa keskittymistä, kun vietät pitkiä aikoja näytön ääressä.

 • LED-tekniikka kirkastaa kuvat

  Valkoiset LED-valot ovat Solid State -laitteita, jotka syttyvät heti täysin ja luovat yhtenäistä valoa, mikä lyhentää syttymisaikaa. LED-valot eivät sisällä elohopeaa, joten niiden kierrätys ja hävittäminen onnistuu ympäristöystävällisesti. LED-valojen ansiosta LCD-taustavaloa voi hallita tarkasti, mikä takaa erinomaisen kontrastisuhteen. Lisäksi koko näytön tasainen kirkkaus parantaa värien toistotarkkuutta.

 • Ympäristöä säästävät materiaalit täyttävät kansainväliset standardit

  Philips on sitoutunut käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja koko näyttövalikoimassaan. Runkojen muoviosat, alustojen metalliosat ja pakkausmateriaalit valmistetaan 100 % kierrätettävistä materiaaleista. Tietyissä malleissa jopa 65 % valmistusmateriaalista on kuluttajien kierrättämää muovia. RoHS-standardien tiukka noudattaminen takaa tuntuvia vähennyksiä myrkyllisten aineiden (kuten lyijy) käytössä, tai niiitä ei ole lainkaan. CCFL-taustavalaistujen näyttöjen elohopeapitoisuutta on tuntuvasti vähennetty ja LED-taustavalaistut näytöt ovat elohopeattomia. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.asimpleswitch.com/global/

 • Ympäristöystävällinen näyttö ei sisällä elohopeaa

  Philipsin näytöt, joissa on LED-taustavalo, eivät sisällä elohopeaa, joka kuuluu luonnon myrkyllisimpiin aineisiin ja vaikuttaa ihmisiin ja eläimiin. Siksi näyttö on ympäristöystävällisempi koko elinkaarensa ajan aina valmistuksesta hävittämiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita