taulutelevisio ammattikäyttöön

  Monipuolinen Hospitality-taulu-TV

  Tyylikäs HD Ready LCD-TV, jossa kiinteä SmartCard -korttipaikka, täysin valmis hotellihuoneen viihdekeskuksen toimintoja ja vuorovaikutteisia palveluja varten. Erilliset Hospitality-toiminnot auttavat asiakasta viihtymään ja säästävät omistajan kustannuksia. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

taulutelevisio ammattikäyttöön

26", LCD, HD Ready 26HF7874/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Monipuolinen Hospitality-taulu-TV

, jossa kiinteä SmartCard-korttipaikka ja kello

 • HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  Nauti aidon teräväpiirtotelevisiokuvan poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-digisovittimien tai Blu-ray-levyjen katsomiseen. HD Ready -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät teräväpiirtosignaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus on 720 pikseliä ja 1080i signaalia 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Integroidussa kellossa herätystoiminto ja viestihälytys

  Herätystoiminnolla varustetun sisäänrakennetun kellon ansiosta huoneeseen ei tarvitse hankkia ja sijoittaa ylimääräistä kelloa johtoineen ja liitäntöineen. Automaattinen ajan synkronointi tekstitelevision avulla ja herätysasetusten säilytys lyhyiden sähkökatkosten ajan ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta asiakkaat viihtyvät.

 • Ulkoisten kaiutinten liitäntä

  Vahvistettu ääniliitäntä helpottaa ulkoisten kaiuttimien asentamista (esimerkiksi kylpyhuoneisiin) eikä ulkoisia laitteita tarvitse hankkia

 • Turvallinen SmartCard-korttipaikka

  Kiinteän SmartCard-korttipaikan ansiosta kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon, eikä erillistä kortinlukijaa ja ulkoisia liitäntöjä tarvita. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin SerialXpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Serial Xpress™ -hallintaliittymä

  Serial Xpress™ -hallintaliittymä on yhteensopiva kaikkien ensiluokkaisten viihdepalvelujen kanssa. Protokollat mahdollistavat television liittämisen ulkoisiin dekoodereihin, multimediasovittimiin ja PC-pohjaisiin ratkaisuihin. UART- ja RS232-protokollien tuki.

 • Ylimääräinen integroitu virtalähde

  Ylimääräisen integroidun virtalähteen ansiosta vuorovaikutteiselle järjestelmälle ei tarvita erillistä virtalähdettä. Itsenäisen käytön aikana ylimääräisen virtalähteen virta voidaan katkaista, mikä säästää energiaa.

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita