Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272c4qpjkab_00/272c4qpjkab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö, verkkokamera, MultiView

  Terävät kuvat, maksimaalinen suorituskyky

  Tämä 27 tuuman Philips-näyttö toistaa värit terävinä ja tukee 2560x1440-kokoisia Crystalclear Quad HD -kuvia. MultiView parantaa kuvantoiston tehokkuutta, ja web-kameralla voit olla yhteydessä kollegoiden ja ystävien kanssa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö, verkkokamera, MultiView

Quad HD, 27" (68, 6 cm), 2560 x 1440 -näyttö 272C4QPJKAB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Terävät kuvat, maksimaalinen suorituskyky

MultiView-tekniikalla

 • PowerSensor käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä

  PowerSensor käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä

  PowerSensor on sisäänrakennettu "ihmistunnistin", joka lähettää ja vastaanottaa turvallisia infrapunasignaaleja. Signaalien avulla tarkistetaan, onko käyttäjä paikalla. PowerSensor vähentää automaattisesti näytön kirkkautta, kun käyttäjä poistuu paikalta, mikä säästää jopa 80 prosenttia energiakustannuksissa ja pidentää näytön käyttöikää.

 • SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, valokuvia, elokuvia, pelejä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kontrastia, värien kylläisyyttä sekä kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötilan ansiosta näyttö säästää virtaa merkittävästi. Voit hallita kaikkia tiloja reaaliajassa yhdellä painikkeella!

 • SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor on edistynyt kuvanlaajennustekniikka, joka parantaa näytön kuva-aluetta. Tehostamalla näytön RGB-vahvistustasoa tämä ominaisuus rikastaa ja elävöittää kuvia.

 • SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt on kehittynyt algoritmi, joka parantaa tekstipohjaisten, keskittymistä vaativien sovellusten, kuten PDF-asiakirjojen ja e-kirjojen, luettavuutta. SmartTxt-toiminto lisää kontrastia ja parantaa tekstin terävyyttä säätämällä näytön harmaasävytasoja, valkotasapainoa, kirkkautta ja kontrastia.

 • PLS Quad HD -tekniikka takaa 8-bittiset värit ja 109 ppi -resoluution

  Tämä ammattitason Philips-näyttö hyödyntää uusinta PLS Quad HD -tekniikkaa, joka takaa huipputarkat 2560x1440-kokoiset laajakulmakuvat. Näytön 8-bittinen värisyvyys ja 109 ppi -resoluutio mahdollistavat korkealaatuiset sRGB-kuvat verrattuna 6-bittiseen värisyvyyteen ja 82 ppi -resoluutioon. Perinteisiä laajakuvanäyttöjä suuremman näytön kirkkauden ja alhaisemman energiankulutuksen ansiosta säästät energiaa suorituskyvystä tinkimättä. Ihanteellinen ammattisovelluksiin, kuten CAD-suunnitteluun, hahmontamiseen ja graafiseen suunnitteluun.

 • Terävät 2 560 x 1 440 -kokoiset kuvat Quad HD -tekniikan ansiosta

  Uusimmat Philips-näytöt näyttävät Quad HD -tekniikan ansiosta entistä terävämpää 2560 x 1440- ja 2560 x 1080 -kokoista kuvaa. Tehokkaiden näyttöpaneelien, suuren pikselimäärän ja tehokkaiden kuvanlähteiden – kuten Displayport, HDMI ja Dual link DVI – ansiosta uudet näytöt saavat kuvat ja grafiikan heräämään eloon. Saat terävät kuvat käyttöösi myös vaativissa ammattisovelluksissa, kuten CAD-CAM-ratkaisuissa, 3D-grafiikkaohjelmissa ja monimutkaisissa laskentataulukoissa.

 • Web-kameran ja mikrofonin avulla voit pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin

  Laitteen omalla 2 megapikselin huippulaadukkaalla web-kameralla voit pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin. Herkkä mikrofoni takaa, että äänesi kuuluu selkeästi. Kuulet ystäviesi ja perheesi äänet laitteen stereokaiuttimista, tai voit liittää kuulokkeet yksityisiä puheluita varten. Kaikki on valmiina, kameraa tai mikrofonia ei tarvitse asentaa erikseen.

 • MultiView-tekniikan ansiosta voit katsella usean laitteen näkymiä samanaikaisesti

  Philips MultiView -näytön huipputarkan resoluution ansiosta voit nauttia yhteyksistä mukavalla tavalla kotona ja töissä. MultiView-tekniikka mahdollistaa työskentelyn usealla eri laitteella samanaikaisesti. Voit vaikka käyttää pöytäkonetta ja kannettavaa tietokonetta rinnakkain samassa näytössä. Tai voit seurata jalkapallo-ottelua näytön oikealla puolella ja selata verkkosivuja näytön vasemmalla puolella. Ehkä haluat blogia kirjoittaessasi pitää samaan aikaan silmällä uusimpia uutissyötteitä.

 • SmartConnect-tekniikka tukee HDMI-, Display port- ja Dual link DVI -yhteyksiä

  Näiden Philips-näyttöjen lukuisien yhteysvaihtoehtojen – kuten Dual link DVI, Display Port ja HDMI – ansiosta voit nauttia erittäin tarkasta pakkaamattoman video- ja äänisisällön toistosta. Näyttö tukee kaikkia uusimpia tekniikoita, joten saat vastinetta rahoillesi useaksi vuodeksi.

 • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaa varten

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut, ylös tai alas suunnatut jne mallista ja muotoilusta riippuen.

 • Ei sisällä PVC- eikä BFR-muovia

  Tässä Philips-näytön kotelossa ei ole PVC- eikä BFR-muovia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita