Upea ulkomuoto ja loistava suorituskyky!

  Tämän 29-tuumaisen Real Flat -taulutelevision kontrasti, värit ja terävyys ovat huippuluokkaa Digital Crystal Clear -tekniikan ansiosta. Televisiossa on myös Virtual Dolby Surround -ääni ja kaksi viritintä sekä upotuskuvatoiminto (PIP), joiden avulla voi katsoa kahta kanavaa samanaikaisesti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Upea ulkomuoto ja loistava suorituskyky!

 • Smart-ääni optimoi ääniasetukset

  Smart-ääni optimoi ääniasetukset

  Smart-ääni tarjoaa tarkat Ultra Bass-, basso-, diskantti- ja balanssi-ääniasetukset, jotta saat parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen.

 • Real Flat – todentuntuista kuvanlaatua

  Litteässä kuvaputkessa on laaja katselukulma ja pieni heijastuspinta.

 • Digital Crystal Clear tuottaa terävän kuvan

  Digital Crystal Clear on kuvankäsittelyjärjestelmä, joka optimoi kuvan kontrastin, värin ja terävyyden digitaalisesti. Lopputuloksena on eläviä ja ilmeikkäitä kuvia.

 • Virtual Dolby Surround tuottaa elokuvatasoisia kuuntelukokemuksia

  Virtual Dolby Surround -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

 • 10 sivun Smart-teksti-tv nopeuttaa teksti-tv:n käyttöä.

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 10 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt äärimmäisen vaivatonta ja helppoa.

 • Smart-kuva maksimoi elokuvien ja pelien nautinnon

  Kaukosäätimen Smart Picture -painikkeella voidaan valita kertapainalluksella monia esiohjelmoituja kuvan optimointiasetuksia, jotka sopivat erilaisiin televisio-ohjelmiin ja maksimoi elokuvien ja pelien nautinnon

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita