Phoenix

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115431ph/3115431ph_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Phoenix

  Tunnelman mukainen

  Himmennettävän Philips hue Phoenix -pöytävalaisimen lämpimästä viileään ulottuvat valkoisen valon sävyt sopivat päivän jokaiseen hetkeen. Kun valaisin liitetään hue bridgen (ei sisälly toimitukseen) kautta kodin Wi-Fi-verkkoon, sitä voi ohjata kätevästi älylaitteella. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Tunnelman mukainen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tunnelman mukainen

Helposti hallittavissa

 • Neljä erilaista valaistusvaihtoehtoa päivän eri toimiin

  Neljä erilaista valaistusvaihtoehtoa päivän eri toimiin

  Valaise askareesi aina parhaimmalla mahdollisella tavalla. Philips hue -valaisimessa on neljä erilaista valaistusvaihtoehtoa. Piristy-asetuksessa valaistus on viileää ja virkistävää. Keskity-asetuksella saat lisäpuhtia työskentelemällä kirkkaan valkoisessa valossa. Kun haluat uppoutua hyvän kirjan pariin, valitse asetukseksi Lue, jolloin valo muuttuu lämpimän valkoiseksi lukuvaloksi, joka ei rasita silmiä. Rentoudu-asetuksessa valaistus hehkuu rauhoittavan pehmeänä.

 • Älykäs tunnelmavalaistus lämpimästä viileään valkoiseen

  Älykäs tunnelmavalaistus lämpimästä viileään valkoiseen

  Valitse laajasta valikoimasta tunnelmaan sopiva, kauniin luonnollinen valkoinen LED-valo. Älylaitteeseen ladattavan sovelluksen avulla voit valita minkä tahansa valkoisen valon sävyn aina viileän virkistävästä (6 500 K) rentouttavan lämpimään (2 200 K).

 • Vaivaton himmennys ilman johtoja

  Vaivaton himmennys ilman johtoja

  Säädä Philips hue -valaisimen kirkkautta helposti ja vaivattomasti älylaitteen avulla. Erillisiä johtoja tai seinähimmennintä ei tarvita.

 • Säihkyvä kolmiulotteinen valotehoste

  Säihkyvä kolmiulotteinen valotehoste

  Tyylikkään hue Phoenix -valaisimen säihkyvä kolmiulotteinen valotehoste hajottaa valon tasaisesti joka puolelle. Valaisimen kuusikulmioista muodostuva pintakuvio heijastaa valoa kauniisti ja tekee valosta säihkyvän. Valotehoste on aina erilainen katselukulmasta riippuen, joten hue Phoenix on kaunis katsella myös valot sammutettuina.

 • Lisätoimintojen täydellinen hallinta älylaitteella

  Lisätoimintojen täydellinen hallinta älylaitteella

  Liittämällä Philips hue -valaisimen hue bridgeen saat käyttöösi laajan valikoiman lisäominaisuuksia. Voit ohjata hue-valaisinta langattomasti millä tahansa iOS- tai Android-laitteella käyttämällä Philips Hue -sovellusta tai jotakin muuta hue-valaisimelle suunniteltua sovellusta. Ota hue-valaisimesta kaikki hyöty irti: aseta erilaisia ajastimia, valomerkkejä tai geoaitoja tai liitä valaisin osaksi kotisi viihdejärjestelmää.

 • Valoilmoituksilla pysyt aina ajan tasalla

  Valoilmoituksilla pysyt aina ajan tasalla

  Voit määrittää Philips hue -valaisimen ilmoittamaan saapuvista puheluista, viesteistä, sosiaalisen median päivityksistä, säätiedoista tai muista tärkeistä ilmoituksista, joita saat älylaitteeseesi. IFTTT-järjestelmän avulla voit määrittää valaisimen toimimaan haluamallasi tavalla. hue-valoilmoitukset pitävät sinut aina ajan tasalla – hauskalla tavalla.

 • Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Aseta hälytyksiä tai säädä valot syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina, jolloin näyttää siltä kuin olisit kotona. Verkkoyhteyden avulla voit hallita kotisi valaistusta kätevästi suoraan älypuhelimeesi asennetun sovelluksen avulla. Kun otat käyttöön sovelluksen geoaitatoiminnon, valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti kotoa lähtiessäsi tai kotiin tullessasi. Voit olla rauhallisin mielin kaikkialla missä liikutkin.

 • Aina ajan tasalla

  Aina ajan tasalla

  Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Liitä jopa 50 hue-polttimoa ja -lamppua

  Liitä jopa 50 hue-polttimoa ja -lamppua

  Philips hue bridgeen voi liittää jopa 50 polttimoa tai lamppua. Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi iOS- ja Android-älylaitteiden intuitiivisella Philips hue -sovelluksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita