digitaal. laajakuvataulutelevisio

  Tehosta katseluelämystäsi

  Kaikki mitä tarvitset täydelliseen katseluelämykseen! Philips CINEOS taulu-TV, Pixel Plus 3 HD, Ambilight Surround ja selkeä LCD-tekniikka. DMR (Digital Media Reader) -lukija USB:n kautta tuo kaiken multimediasisällön käyttöösi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cineos digitaal. laajakuvataulutelevisio

94 cm (37"), LCD, integroitu digitaalinen 37PF9731D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

Pixel Plus 3 HD- ja Ambilight-tekniikalla

 • HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  Nauti aidon teräväpiirtotelevisiokuvan poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-digisovittimien tai Blu-ray-levyjen katsomiseen. HD Ready -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät teräväpiirtosignaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus on 720 pikseliä ja 1080i signaalia 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

 • Integroitu digitaalinen viritin DVB-T-vastaanottoon

  Integroidulla DVB-T-digitaalivirittimellä voit vastaanottaa digitaalista maanpäällistä TV-signaalia ilman erillistä digisovitinta. Nauti laadukkaasta TV-ohjelmasta.

 • Pixel Plus 3 HD: terävä ja kirkas kuva

  Pixel Plus 3 HD tuottaa ainutlaatuisen kuvan, jossa yhdistyvät äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike, olipa lähteenä tavallinen TV, teräväpiirtotelevisio tai multimedialaite. Kukin sisääntulevan kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mistä seuraa luonnollisempi kuva. Pixel Plus 3 HD myös havaitsee ja vähentää pakatun multimediasisällön häiriöitä, mikä takaa selkeän ja veitsenterävän kuvan.

 • Clear LCD -tekniikka, 3 ms:n vasteaika takaa huipputarkan toiston

  Selkeän Clear LCD -tekniikan ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Skannaavan taustavalon korkea virkistystaajuus parantaa terävyyttä liikkeen toistossa vasteajan jopa 3 millisekuntiin (BEW-vastaavuus, Response in Perceived Blurr-Edge-Width). Lisäksi se parantaa dynaamista kontrastia ja laajentaa katselukulmaa. Ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen tarkkuuden aivan uudelle tasolle, joka päihittää muut taulutelevisiotekniikat.

 • Ambilight Full Surround tempaa sinut katseluelämykseen täydellisesti

  Kuvaa kolmelta sivulta ympäröivä Ambilight 3 -taustavalo tehostaa värien ja valon vaikutusta ja parantaa siten katseluelämystä ratkaisevasti. Taustavalaistus luo tunnelmaa, rentouttaa ja parantaa kuvan yksityiskohtia, tarkkuutta ja värejä. Ambilight 3 mukautuu automaattisesti myös liikkuvan kuvan väritykseen ja ympäröidessään kuvan kolmelta suunnalta valot tempaavat sinut mukaansa tapahtumiin.

 • Mukana kuosiin sopiva muotoiltu kääntyvä teline

  Korkealaatuinen teline on suunniteltu nimenomaan tälle televisiolle, ja sen avulla taulutelevisio on helppo sijoittaa poraamatta seinään reikiä. Nauti parhaasta katselukulmasta 40 astetta kääntyvän kiertonivelen ansiosta (20 astetta molempiin suuntiin). Johtojen hallinta on piilotettu näkymättömiin taustalle. Tämä teline sopii täydellisesti lisävarusteena saatavaan lattiajalustaan.

 • Käytä valokuviasi, musiikkia ja elokuvia PC-linkin avulla

  PC-linkin avulla digitaalisia mediatiedostojen ja multimediasisältöjen käyttö on helppoa ja hauskaa*. Langallinen ja (valinnainen) langaton** yhteys muodostetaan yleisesti käytetyillä avoimilla Ethernet (LAN)- ja Wi-Fi-standardeilla, jotka takaavat yhteensopivuuden. Voit selata tietokoneelle tallentamiasi digitaalikuvia, multimediavideoita ja musiikkitiedostoja oman LAN-verkkosi avulla. Television älykäs käyttöliittymä ja tietokoneeseen asennettava Philips Multimedia Manager -ohjelma tekevät käytöstä helppoa (* katso lista tuetuista muodoista tuotteesta, edellyttää PC-LAN-toimintoa. ** edellyttää lisävarusteena hankittavaa Ethernet-siltalaitetta.)

 • Valmius langattomaan tietokoneyhteyteen

  Wi-Fi on johtava langaton laajakaistastandardi. Philips-television langaton valmius -toiminnon* avulla voit jakaa tietokoneen multimediasisältöä kaikkialla kotonasi ilman häiritseviä johtoja. Suuren kaistanleveyden ansiosta voit nauttia korkealaatuisista multimediakuvista, -musiikista tai -videoista jopa 100 metrin etäisyydellä**. Muodosta yhteys Wi-Fi-tietokoneeseesi tai Wi-Fi-kotiverkkoosi (reititin). (*edellyttää valinnaista Wi-Fi Ethernet -siltaa. **saattaa vaihdella paikallisten olosuhteiden mukaan)

 • USB- ja muistikorttipaikka multimedian välittömään käyttöön

  Katso ja jaa elokuvia, valokuvia ja musiikkia välittömästi. Muistikorttipaikka on yhteensopiva seuraavien korttityyppien kanssa: Compact Flash I ja II, Memory Stick, SD Card ja Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (jopa 2 Gt) sekä Multi Media Card. Laita vain muistikortti TV:n sivulla olevaan korttipaikkaan ja avaa kortille tallennetut multimediatiedostot. USB-paikan avulla voi avata useimpien USB-korttien ja digitaalikameroiden (USB-muistiluokan laite) multimediatiedostot.

 • 2 HDMI-tuloa: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta. Kahden HDMI-tulon ansiosta voit liittää laitteen useisiin kiintolevylähteisiin, esimerkiksi digivastaanottimiin ja Blu Ray-tekniikkaa käyttäviin soittimiin. Televisiosi on valmis kaikkeen tulevaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita