Kattovalaisin

    Kattovalaisin

    Sisusta kotisi valolla

    Tämän ainutlaatuisen alumiinisen kattovalaisimen lasipaneelit luovat hämmästyttävän kauniin punoskuvion. Kattoon heijastuvat valokeilat luovat kiehtovan haloefektin. Tee olohuoneen valaistuksesta taidetta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sisusta kotisi valolla

  • Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

    Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

    Jos pidät muotoilusta ja kokeilet mielelläsi uusimpia tyylejä ja teemoja kotonasi, kokeile Philips inStyle -valaisimia. Kyseessä on sarja koristeellisia riippu-, seinä-, katto-, lattia- ja pöytävalaisimia, jotka ovat valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja joita on saatavana erivärisinä.

  • Epäsuora lämmin valkoinen valo

    Epäsuora lämmin valkoinen valo

    Tässä valaisimessa käytetty uusin Philips-energiansäästötekniikka luo lämmintä valkoista, luonnollista valoa. Lämmin valkoinen epäsuora valo valaisee huoneen yhdistäen toiminnallisuuden ympäristötietoisuuteen. Epäsuora valo sopii täydellisesti yleisvalaisuun.

  • Energiaa säästävä

    Energiaa säästävä

    Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Erittäin pitkäikäinen lamppu

    Erittäin pitkäikäinen lamppu

    Philips-lampulla on erittäin pitkä käyttöikä, jopa 10 000 tuntia.

  • Ilmeikkäät ja elegantit muodot, ensiluokkaiset materiaalit

    Philipsin inStyle-valaisimet on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkein upeimpiinkin sisustuksiin. Lukuisien eri tyylivaihtoehtojen ansiosta valaisimesta saadaan helposti osa kenen tahansa kotia. Koska saatavana on useita malleja ja viimeistelyjä, voit helposti yhdistellä niitä valitsemiesi verhojen, huonekalujen, maalin tai koriste-esineiden kanssa. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Näin luot kutsuvan ympäristön, josta kaikki nauttivat.

  • Tarvittava määrä Philips-lamppuja mukana

    Tämän valaisimen mukana toimitetaan tarvittava määrä Philips-polttimoita, jolloin saat valaisimeen sopivan valon ja tehon.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita