Riippuvalaisin

    Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/409024816/409024816_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
    Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

    Riippuvalaisin

    Sisusta kotisi valolla

    Tunne siitä, että olet valinnut kotiisi oikean valaisimen, rauhoittaa mieltä. Valkea Philips myLiving Ayr LED -riippuvalaisin on valmistettu nikkelistä ja synteettisistä materiaaleista. Valaisimen LED-lamput antavat tasaista ja runsasta, lämpimän valkoista valoa, joka on miellyttävä elämys. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

    suositeltava hinta: 279,00 €
    21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myLiving Riippuvalaisin

Ayr, alumiini, LED 409024816 Etsi samanlaisia tuotteita

Sisusta kotisi valolla

  • Korkealaatuinen LED-valo

    Korkealaatuinen LED-valo

    Tähän Philips-valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja toistaa kodin värit eloisina.

  • Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

    Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

    Lampulle tavallisesti myönnetyn 2 vuoden takuun lisäksi Philips myöntää LED-järjestelmälle (LED-moduuli ja liitäntälaite) 5 vuoden takuun.

  • Lämmin valkoinen valo

    Lämmin valkoinen valo

    Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

  • Valon voimakkuus säädettävissä himmentimellä.

    Valon voimakkuus säädettävissä himmentimellä.

    Säädä Philipsin LED-valaisimen valon voimakkuutta himmentimellä (ei sisälly pakkaukseen). Tämä on ihanteellinen tapa luoda kaikenlaisiin tilanteisiin sopiva tunnelma, oli kyse kodikkaasta kahden hengen illallisesta tai rentoutumisesta perheen ja ystävien kanssa olohuoneessa. Philips testasi useita seinähimmentimiä, jotka ovat osoittautuneet yhteensopiviksi LED-valojemme kanssa. Luettelo yhteensopivista himmentimistä on saatavilla lataukset- ja tuotetukiosiosta.

  • Energiaa säästävä

    Energiaa säästävä

    Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Käyttöikä jopa 15 vuotta

    Käyttöikä jopa 15 vuotta

    Todella luotettava valonlähde. Tähän Philipsin LED-valaisimeen integroidut LED-valot kestävät jopa 15 000 tuntia (vastaa 15 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Voit keskittyä nauttimaan kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

  • Riippuvalaisimen korkeutta on helppo säätää

    Tässä Philipsin riippuvalaisimessa on pitkät kaapelit, joten asentaminen on erityisen joustavaa. Voit valita tarpeittesi mukaisen korkeuden asentaessasi tai jälkeenpäin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita