LCD-TV

  Nauti elokuvaillasta

  Tämä huippuohut TV sisältää Pixel Precise HD Enginen ja näyttää kaikki pienimmätkin yksityiskohdat. 2,8 cm ohut kehys ja Ambilight takaavat elämää suuremman elämyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV

102 cm (40"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 40PFL8664H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti elokuvaillasta

Ambilight ja LED

 • Philipsin Net TV:llä saat suositut verkkopalvelut televisioosi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä televisio suoraan kotiverkkoosi Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net TV -palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Ambilight Spectra tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra tehostaa katseluelämystäsi

  Ambilight Spectra lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Ambilight Spectran ansiosta elokuvat todella heräävät eloon!

 • Pixel Precise HD ja LED takaavat täydellisen terävyyden

  Pixel Precise HD ja LED takaavat täydellisen terävyyden

  Pixel Precise HD ja LED perustuvat palkittuun Pixel Plus -tekniikkaan. Se nostaa kuvanlaadun uudelle tasolle 4 biljoonalla värillä. HD Natural Motion tekee kaikkien elokuvien liikkeistä sujuvaa ja terävää. Saat luokkansa nopeimman (vasteaika 3 ms) 100 Hz:n LCD-TV:n. Kun lisäksi LED-tekniikka kirkastaa kuvaa, liike on äärimmäisen tarkkaa niin elokuvissa kuin urheilulähetyksissäkin.

 • Huippuohut TV sopii olohuoneeseesi täydellisesti

  Huippuohut TV sopii olohuoneeseesi täydellisesti

  Tämän 40" TV:n huippulaadukas näyttötekniikka tekee siitä erittäin kapean ja litteän. 2,8 cm:n levyisen kehyksen ansiosta se mahtuu pieniin tiloihin ja tarjoaa laajemman katselukokemuksen laitteen kokoa muuttamatta. 3,9 cm:n ohut profiili luo minimalistisen ilmeen, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Seinällä tai tyylikkäällä jalustalla. Kehittynyttä tekniikkaa ja upeaa muotoilua.

 • 100 Hz:n LCD-näyttö, takaa liikkeen tarkan toiston (3ms)

  100 Hz:n LCD-näyttö, takaa liikkeen tarkan toiston (3ms)

  100 Hz:n LCD-näytön ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Double Frame Rate Insertion -toiminto toimii suurella 100 Hz:n virkistystaajuudella. Tämä jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 3 millisekuntia (BEW-vastaavuus, Perceived Blur-Edge-Width). Tämä ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen liikkeen toistotarkkuuden ennennäkemättömälle tasolle.

 • HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  Philips on kehittänyt HD Natural Motion -tekniikan vähentämään nykimistä, jota esiintyy elokuvia toistettaessa. Palkittu algoritmi arvioi kuvassa tapahtuvan liikkeen ja korjaa nykimisen sekä TV-lähetyksistä että elokuvatallenteista (kuten DVD- ja Blu-ray Disc -levyistä). Tuloksena on sulava ja erittäin terävä kuva, joka tekee katseluelämyksestä todella miellyttävän.

 • 40 % energiatehokkaampi kuin perinteiset taulu-TV:t

  40 % energiatehokkaampi kuin perinteiset taulu-TV:t

  40 % energiatehokkaampi kuin perinteiset taulu-TV:t. Uusinta LED-taustavalotekniikkaa käyttävät LED-taustavalaistut TV:t ovat pitemmän käyttöikänsä ja huomattavasti pienemmän energiankulutuksensa vuoksi kestävämpi valinta kuin plasma-TV:t ja perinteiset LCD-TV:t. CCFL-taustavaloista poiketen LED-valojen valmistuksessa ei käytetä elohopeaa. Lisäksi Philipsin TV-muotoilua kehitetään sukupolvesta toiseen, jolloin materiaaleja pystytään käyttämään yhä tehokkaammin ja energiaa tarvitaan yhä vähemmän tinkimättä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Se on hyväksi sinulle tänään ja lapsillesi tulevaisuudessa.

 • Full HD -TV, tarkkuus 1920x1080p

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

 • DLNA PC -ohjain tietokoneen videoiden katsomiseen

  DLNA PC -ohjaimen avulla voit katsoa tietokoneeseen tallennettuja videoita ja kuvia ja kuunnella musiikkia

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T MPEG4 vain: Ranska, Espanja, Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. DVB-C MPEG4 vain tietyiltä palveluntarjoajilta: Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. Uusimmat tiedot saatavissa TV:n tyyppikilvessä tai osoitteessa via www.philips.com/support tyyppinumeron tiedoissa.
 • Net-TV: palvelun saatavuus riippuu maasta ja käyttöehdoista.
 • Edellyttää valinnaista Philips DVB-S -moduulia (osanumero PFS0001, saatavilla vain Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita