Smart LED-TV

  Rentoudu ja nauti upeasta TV-illasta

  Rentoudu ja nauti upeasta TV-illasta huippulaatuisen Philipsin 42PFL3507 Full HD -LED-TV:n parissa. Digital Crystal Clear -tekniikan ansiosta voit katsella YouTube-videoita selkeissä ja elävissä väreissä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

3500 series Smart LED-TV

107cm (42"), Full HD 1080p, DVB-T/C 42PFL3507H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Rentoudu ja nauti upeasta TV-illasta

seuranasi Full HD LED ja Smart TV

 • Langaton yhteys helposti lisävarusteena saatavalla Wireless USB -sovittimella

  Langaton yhteys helposti lisävarusteena saatavalla Wireless USB -sovittimella

  Nauti verkkopalveluista Smart TV:lle tarkoitetun Philips WiFi USB -sovittimen (PTA01) avulla. Liitä vain sovitin television sivussa olevaan USB-liitäntään ja yhdistä televisio suoraan kotiverkkoosi. Voit selata suosikkiverkkosisältöäsi kaukosäätimellä.

 • DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  Jaa älypuhelimestasi, tablet- tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia DLNA:n kautta TV-ruutuun.

 • Soita videopuheluita televisiosta ja olet lähempänä rakkaitasi

  Soita videopuheluita televisiosta ja olet lähempänä rakkaitasi

  Lisää uusi ulottuvuus puheluihin ottamalla yhteys ystäviin ja sukulaisiin suurella näytöllä. Voit soittaa videopuheluita televisiossa valinnaisen Philipsin HD Media Boxin (HMP7000) tai Philipsin Blu-ray-/DVD-soittimen (BDP5500) ja yhteensopivan TV-web-kameran avulla. Voit nauttia HD-videosta ja laadukkaasta äänestä kotisohvallasi!

 • Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Tässä Full HD LED-TV:ssä yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • 100 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Paneelin virkistystaajuuden ja ainutlaatuisen kuvankäsittelyn ansiosta PMR luo tarkat liikkeet ja selkeät ja eloisat kuvat jopa nopeassa liikkeessä.

 • 2 USB-paikkaa fantastiseen multimediatoistoon

  2 USB-paikkaa fantastiseen multimediatoistoon

  Kahden USB-paikan avulla voit avata jpeg-, mp3-musiikki- ja videotiedostoja useimmilta USB-muistitikuilta (USB-muistiluokan laitteelta). Liitä USB television liitäntään ja multimediasisältö avautuu helposti ruutuselaimella. Voit katsella ja jakaa videoita, valokuvia ja musiikkia.

 • Saumattomat liitännät: 3 HDMI-tuloa ja Easylink

  Saumattomat liitännät: 3 HDMI-tuloa ja Easylink

  HDMI-kaapeli siirtää sekä kuva- että äänisignaalit laitteista televisioon, mikä vähentää johtoviidakkoa. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. Sen ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen käyttämiseen.

 • Katsele YouTuben videoita

  Katsele YouTuben videoita televisiosta.

 • Keskeytä tv-ohjelma helposti

  Liitä USB-kiintolevy televisioon. Voit keskeyttää digitaalisen kanavan tv-lähetyksen ja jatkaa katselua myöhemmin. Halusitpa sitten vastata puhelimeen tai jättää mainokset katsomatta, lähetys tallentuu kätevästi USB-kiintolevylle.

 • Full HD -TV ja Digital Crystal Clear takaavat tarkkuuden ja terävyyden

  Digital Crystal Clear on joukko kuvanparannustekniikoita, jotka säätävät ja optimoivat kuvaa digitaalisesti parhaan mahdollisen kontrastin, väritason ja terävyyden saavuttamiseksi. Kaikkien lähteiden kuva näkyy selkeänä.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

  PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä tietokonenäyttönä joko HDMI-DVI-kaapelin (digitaalisignaalit) tai VGA-kaapelin (analoginen signaali) kautta.

 • Integroitu DVB-C/T-viritin digitaaliseen kaapelivastaanottoon

  Integroidulla DVB-C/T-digitaalivirittimellä voit vastaanottaa digitaalista kaapelisignaalia ja maanpäällistä TV-signaalia ilman erillistä digisovitinta. Nauti laadukkaasta TV-ohjelmasta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Vuosittainen virrankulutus on laskettu käyttämällä tyypillistä virrankulutusta, joka on 4 tuntia päivässä 365 päivänä vuodessa.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita