Erittäin ohut Smart LED-TV

  Selvästi erilainen

  Philips DesignLine-sarjan vallankumouksellinen leijuva lasipaneeli on sanoinkuvaamaton. Vai onko? Mieleen nousevat sanat huomiota herättävä, innovatiivinen ja ylivoimainen suorituskyky. Ja henkeäsalpaava. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Selvästi erilainen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

DesignLine Erittäin ohut Smart LED-TV

117 cm (46"), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 46PDL8908S/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Selvästi erilainen

Enemmän kuin televisio – innovatiivista taidetta

 • Uusi kelluva, muotoiltu lasipaneeli – inspiraatiota kotiisi

  Innovatiivinen lasipaneeli mullistaa perinteisen television ulkonäön. Lasipinnalla näkyvät kuviot vaihtuvat tummasta vaaleaan ja korostavat ilmavuuden tuntua. Aseta TV seinää vasten loft-asunnossa, sijoita se idyllisen maatalon antiikkihuonekalujen joukkoon tai ripusta se taidegalleriaan – paikasta riippumatta tämä TV on kuin kotonaan.

 • Ambilight XL kolmella sivulla tehostaa katselukokemusta

  Tämä patentoitu Philipsin tekniikka tekee tv-ruudusta leveämmän – ja katselukokemuksesta elävämmän – heijastamalla pehmeää taustavaloa seinälle TV-ruudun kolmelta sivulta. Tekniikka säätää taustavalon värin automaattisesti TV-kuvan ja seinän värin mukaan. Laitteen asetuksilla voit mukauttaa katselukokemuksen mieltymystesi mukaiseksi.

 • 1 400 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Perfect Motion Rate on Philipsin kehittämä tapa mitata liikkuvan kuvan terävyyttä. Siihen vaikuttavat videoprosessointi, näytettävien ruutujen määrä ja virkistystaajuus, himmennystoiminnot ja taustavalotekniikka. Korkeampi Perfect Motion Rate tarkoittaa suurempaa kontrastia ja selkeämpää kuvanlaatua.

 • Smart TV – astu verkkoviihteen maailmaan

  Unohda perinteinen TV:n katselu. Vuokraa ja suoratoista elokuvia, videoita ja pelejä suoraan televisioon verkon videokaupoista. Katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Smart TV:n avulla. Pidä yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin Skype™-puheluiden tai yhteisöpalvelujen avulla. Voit myös selata internetiä.

 • MyRemote-sovellus – ohjaa televisiota puhelimella tai tablet-laitteella

  Ohjaa televisiota ja tallenna TV-ohjelmia ollessasi liikkeellä ilman kaukosäädintä tällä helppokäyttöisellä sovelluksella. Tee tablet-laitteesta tai älypuhelimesta yleiskaukosäädin, jossa on perustoimintojen lisäksi mm. tekstinsyöttötoiminto. SimplyShare siirtää sisältöjä suoraan TV-laitteeseen. Voit lähettää digitaalisia TV-ohjelmia laitteisiisi Wi-Fi Smart Screenin avulla. MyRemote-tallennuksen ansiosta ei yksikään suosikkiohjelmasi jää katsomatta. Valitse tallennettavat ohjelmat helppokäyttöisestä ohjelmaoppaasta ja katso ne myöhemmin.

 • Wi-Fi Miracast™ – jaa sisältöjä laitteistasi televisioon

  Katsele mitä haluat, missä haluat ja milloin haluat. Toista laitteidesi sisällöt TV-ruudulla. Jaa valokuvia älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta ja muista laitteista. Yhteydet on helppo ottaa käyttöön ja tekniikka toimii useissa laitteissa.

 • Wi-Fi-yhteydellä verkkopalvelut helposti käyttöön

  Wi-Fi-yhteydellä verkkopalvelut helposti käyttöön

  Integroidun Wi-Fi-yhteyden ansiosta Philips Smart TV voidaan yhdistää nopeasti ja helposti kotiverkkoon – saat käyttöösi runsaasti verkkosisältöjä ja voit jakaa sisältöjä langattomasti.

 • Näppäimistöllä ja osoittimella varustettu kaukosäädin — entistä tehokkaampaan hallintaan

  Näppäimistöllä ja osoittimella varustettu kaukosäädin — entistä tehokkaampaan hallintaan

  Intuitiivisessa kaukosäätimessä on tavallisten toimintojen – kuten nuolipainikkeiden, äänenvoimakkuuden säädön ja pikavalintanäppäimien – lisäksi käyttöä helpottavia lisätoimintoja. Näet ne pitämällä OK-painiketta alhaalla. Osoitinta voi käyttää kuten hiirtä näytössä olevien kohteiden valitsemiseen ja näytössä siirtymiseen. Kaukosäätimen kääntöpuolella on täysi näppäimistö tekstinsyöttöä varten. Älykkään kaukosäätimen gyroskooppiset tunnistimet varmistavat, ettet kirjoittaessa vahingossa vaihda kanavaa.

 • Älykäs DesignLine-kiinnitys – yksinkertainen tapa kiinnittää TV seinälle

  Päätitpä sitten laittaa TV:n nojalleen seinää vasten, riippumaan tai jalustalle, löytyy siihen asennusratkaisu. Kovapintaisille lattioille on tarjolla TV:n lasipintaa suojaava reunus. Ja Philipsin nerokkaalla Simply Straight -seinäkiinnitysratkaisulla voit unohtaa TV:n ripustamiseen liittyvän mittailun – oikea sijoituskorkeus löytyy kuin itsestään.

 • Johtosuojuksen avulla voit koota TV:n johdot yhteen

  Kätevällä johtosuojuksella voit koota TV:n johdot siistiin pakettiin. Pienikokoinen johtosuojus on helppo sijoittaa pois näkyviltä vaikkapa TV:n taakse.

 • Perfect Pixel HD — palkittua kuvanlaatua

  Häiriötön, terävä ja selkeä kuvantoisto. Jokainen kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • MyRemote-sovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Philips TV -kamera (PTA317) myydään erikseen.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • HbbTV-, Multiroom- (työasema ja palvelin), Netflix- ja myRemote-toiminnot edellyttävät ohjelmistopäivitystä.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita