Connected Luminaires Pillar HUE

Spottivalaisin 5633030P7 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Luo tunnelmaa kohdevalolla

    Pillar HUE

    56330/30/P7 Etsi samanlaisia tuotteita

    Lisää Philips hue -järjestelmään valkoinen Philips Hue Pillar -tunnelmakohdevalaisin. Luonnollinen valkoinen valo antaa energiaa ja auttaa heräämään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Laadukas kohdevalaisin on kestävä ja suunniteltu hyvällä maulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

    21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Luo tunnelmaa kohdevalolla

  • Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

    Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

    Valitse jokaiselle hetkelle oikea tunnelma erilaisilla kauniin luonnollisilla valkoisen sävyillä. Valitse sovelluksessa mikä tahansa valkoisen valon sävy viileän virkistävästä rentouttavan lämpimään. Ota tilanne haltuun ja valitse oma tunnelmasi. Ei liian kirkasta tai liian pimeää, vaan juuri sopivaa.

  • Piristy, keskity, lue ja rentoudu valon avulla

    Piristy, keskity, lue ja rentoudu valon avulla

    Valo vaikuttaa mielialaan, käyttäytymiseen, vireystasoon ja arkirutiineihin. Sovelluksessa voit valita hetkeen täydellisesti sopivan valaistuksen. Philips hue auttaa piristymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Tee arkirutiineista hetkiä, joista nautit. Voi paremmin.

  • Herää hellävaraisesti auringon nousuun

    Herää hellävaraisesti auringon nousuun

    Paranna untasi ja herää hellävaraisesti ja virkeänä. Philips hue auttaa käynnistämään päivän mukavasti. Asteittain lisääntyvä valoteho antaa vaikutelman siitä, että heräät luonnollisesti auringon valoon etkä herätyskellon räminään.

  • Säädä valaistusta missä tahansa

    Säädä valaistusta missä tahansa

    Voit säätää valaistusta etäyhteyden välityksellä missä tahansa oletkin. Tarkista, unohditko sammuttaa valot kotoa lähtiessäsi, tai kytke ne käyttöön, jos teet myöhään töitä. Geoaitatekniikan avulla valot toivottavat sinut tervetulleeksi saapuessasi kotiin tai sammuvat automaattisesti lähtiessäsi. Yksinkertaista elämääsi ja rauhoita mieltäsi fiksusti ja käytännöllisesti.

  • Taatusti vaivaton langaton himmennys

    Taatusti vaivaton langaton himmennys

    Nauti Philips hue -valojen taatusti vaivattomasta himmennyksestä. Ei liian kirkasta tai liian pimeää vaan juuri oikea valaistus. Johtoja, sähköasentajia tai asennuksia ei tarvita.

  • Ajasta valot helposti

    Ajasta valot helposti

    Philips hue -sovelluksen ajastustoiminnon avulla voit antaa vaikutelman siitä, että olisit kotona, vaikka oletkin muualla. Määritä valot syttymään saapuessasi kotiin tai määritä eri huoneiden valot syttymään eri aikaan. Voit myös asettaa valot sammumaan vaiheittain illalla niin, ettei sinun tarvitse muistaa sammuttaa niitä.

  • Ohjaa valoja omalla tavallasi

    Ohjaa valoja omalla tavallasi

    Liittämällä Philips hue -valot siltaan saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja älypuhelimella tai tablet-laitteella Philips hue -sovelluksen kautta tai käytä valoja lisäämällä järjestelmään kytkimiä. Ota Philips hue -kokemuksesta kaikki hyöty irti ottamalla käyttöön esimerkiksi ajastimia, ilmoituksia ja hälytyksiä.

  • Valmistaudu päivää varten

    Valmistaudu päivää varten

    Jätä aamukahvi väliin ja valmistaudu päivään viileällä, kirkkaalla päivänvalolla, joka antaa energiaa kehollesi ja mielellesi. Sopii täydellisesti hetkiin, jolloin tarvitset lisäpotkua arkeen.

  • Nauti lukemisesta

    Nauti lukemisesta

    Uppoudu lempikirjaasi tuntikausiksi Philips huen ansiosta. Se luo lukemiseen täydellisesti sopivan valkoisen valon.

  • Rentoudu lämpimän valkoisessa valossa

    Rentoudu lämpimän valkoisessa valossa

    Nosta jalat ylös ja rentoudu pehmeän valkoisessa valossa päivän päätteeksi. Valkoinen valo auttaa sinua rentoutumaan illalla ja nukkumaan paremmin yöllä.

  • Pysy keskittyneenä

    Pysy keskittyneenä

    Pysy keskittyneenä juuri oikein säädetyn kirkkaan valkoisen valon ansiosta. Se auttaa sinua hoitamaan asiat nopeasti ja tehokkaasti, ilman häiriötekijöitä. Valmistaudu kokeeseen, työskentele etänä tai suunnittele vaikka asukokonaisuuttasi tilanteeseen sopivassa valossa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita