Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV™

  Erittäin ohut 4K-LED-televisio ja Android-käyttöjärjestelmä

  Huippuunsa hiottu Philips AmbiLux on kaikki mitä tarvitset. Ambilight heijastaa TV:n taakse seinälle ainutlaatuisen valokehän, joka mukailee saumattomasti TV-kuvan liikettä. Nauti uskomattomasta valotaiteesta joka päivä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 5 199,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

AmbiLux Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV™

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 Gt:n laajennettava muisti, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut 4K-LED-televisio ja Android-käyttöjärjestelmä

sekä Ambilight-tekniikka

 • Hyödynnä Quad Coren ja Androidin teho

  Philips Quad Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä tuottavat yhdessä jännittävän pelikokemuksen. Androidin ansiosta myös valikoissa liikkuminen, sovellusten avaaminen ja videoiden toistaminen on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

 • Ambilight seuraa musiikkisi rytmiä

  Ambilight seuraa musiikkisi rytmiä

  Musiikki ja Ambilight ovat kuin luodut toisilleen. Miten ikinä kuuntelitkaan musiikkiasi – suoratoistona, USB:n kautta tai television musiikkikanavalta – Ambilight seuraa musiikin dynamiikkaa ja reagoi siihen. Valitse suosikkisi värikkäistä esiasetuksista tai anna satunnaistilan yllättää!

 • Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria laajentavat television viihdevalikoimaa: verkosta löydät valtavan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. 16 Gt:n vakiomuisti on laajennettavissa ja tarjoaa reilusti tallennustilaa sovelluksille ja muulle sisällölle.

 • Löydä uutta sisältöä katselutottumustesi perusteella

  Löydä uutta sisältöä katselutottumustesi perusteella

  Philips Smart TV:n ja Androidin henkilökohtaiset suositukset sinua auttavat löytämään kiinnostavaa sisältöä helposti. Tiedätkö, mitä etsit? Googlen tarjoaman tehokkaan sisällönhakutoiminnon avulla löydät niin TV-ohjelmat, elokuvat, näyttelijät kuin sovellukset ja pelit.

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

 • Ambilight-tekniikka: vaikuttavaa valon liikettä

  Elokuva voi tehdä katsojaan vaikutuksen, mutta Ambilight antaa käsitteelle aivan uuden merkityksen. Se heijastaa TV:n taakse seinälle ainutlaatuisen valokehän, joka mukailee saumattomasti TV-kuvan liikettä. Huippuluokan tekniikka yhdistää loistavan terävyyden, kirkkaat värit ja erinomaisen kontrastin ja luo mukaansatempaavan katselukokemuksen, joka on vertaansa vailla.

 • Tuo Ambilight + hue olohuoneeseesi

  Haluatko viedä Ambilight-elämyksen askeleen pidemmälle? Tuo hue osaksi jokaista päivää lisävarusteena saatavalla Ambilight + hue -järjestelmällä.

 • Hienostunut viimeistely – suorituskykyä ja upeaa muotoilua

  Kotisi edustaa tyyliäsi. Tämä mielessä olemme valinneet hienostuneet värit ja viimeistelleet television ulkoasun aidoilla, laadukkailla materiaaleilla. Lopputulos on tyylikäs ja sopii saumattomasti sisustukseesi.

 • Bladewire-jalusta: kevyen tyylikäs

  Suunnittelijamme hioivat huolella AmbiLux-televisiomme jokaisen yksityiskohdan – myös sen jalustan. Laadukkaasta kiillotetusta kromista valmistettu jalusta luo hienostuneelle ja poikkeukselliselle televisiolle arvokkaan alustan.

 • Pixel Precise Ultra HD: eloisa UHD-kuvanlaatu

  4K Ultra HD -television kauneus piilee jokaisesta yksityiskohdasta nauttimisessa. Philips Pixel Precise Ultra HD -prosessori muuttaa minkä tahansa kuvasignaalin UHD-tarkkuuteen kuvaruudullasi. Lopputulos on sulavasti liikkuva ja terävä kuva, jossa on poikkeuksellinen kontrasti. Ihaile syviä mustia, puhtaita valkoisia, eloisia värejä ja luonnollisia ihonsävyjä – ohjelmalähteestä riippumatta

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita